Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 18:07

No právě. +přikývne, že mu to je jako jasný+ Ony spolu nemaj zrovna dobrý vztahy, a tohle jí jako neudělala prvně, akorát před tím se to i podařilo. +zatváří senenadšeně+ No, Vici říkala, že se to pokusí mezi něma urovnat. Proč bys měl bejt blbec? +koukne na něj+ Hele, třeba už je to s ní lepší. Já za tebe nechcu v ničem rozhodovat, kámo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 26 srp 2014 18:24

No jo, o tom mi něco říkala. +přikývne+ jen mě nenapadlo, že bys to mohl bejt ty. +koukne na něj, a vypadá zamyšleně+ Prostě si naprosto neomylně vyberu největši potvoru v okolí +zašklebí se pobaveně+ Však já bych tě ani nenechal, ale zajímá mě tvůj názor. +pokrčí rameny+ Furt ji znáš dýl.+podá si cigarety+
Jess

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 18:28

A ta dááá. Jsem to já. +pousměje se+ No jo, no. +Pokrčí rameny+ Tož to si nevybeřeš, když se ti někdo líbí a třeba z ní vymáčkneš to dobrý co v ní je. +pousměje se a pak na něj koukne a chvíli přemýšlí+ Já jsem se rozhodnul nemít v týhle věci žádnej názor. +řekne nakonec+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 26 srp 2014 18:38

No to mi moc nepomáháš. +pousměje se trochu, a zamyšleně točí skleničku v prstech+ To nevyberu, ale když se na to vykašlu teď a vrátím se domů, nebude to tak těžký jako třeba potom. +pokrčí rameny+ Hele. Pojď do hospody, ještě není tak pozdě. +šťouchne ho do žeber+
Jess

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 18:43

No tak to máš rozhodně pravdu, kámo. +přikývne+ Tak si to rozmysli. +zazubí se na něj+ Hospoda? Jsem tvůj člověk! +přikývne nadšeně+ Půjčíme si ještě chrisovo auto. +zazubí se na něj a sebere klíčky+ Řídíš! +podá mu je a jde rovnou k autu+ Byl jsi už v Tapu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 26 srp 2014 18:59

No a jak tys to věděl? že to je ta správná? +koukne na něj, vezme si bundu a klíčky chytne ve vzduchu+ Nebyl, to je tady blízko? +zajímá se, a nasedne na místo řidiče+
Jess

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 19:02

No... já jsem to věděl. +pousměje se+ Ne najednou, ale prostě najednou mi to nějak došlo. Už sme se nějakou dobu znali. +sedne si do auta+ To je blízko všude. +ušklíbne se vesele+ Já ti budu říkat, jeď do města. +ukáže mu cestu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jess » 26 srp 2014 19:13

+vrátí se v časných ranních hodinách taxíkem, zlitý jak zákon káže+ Takovou sem mu švihnul! +předvádí Jess, když se vykulí z auta, a zůstane sedět na cestě, jelikož mu nejde vstát, pod okem se mu vybarvuje boží modřina, trochu mu teče krev z nosu a má nějakou na zubech, a klouby na rukou má odřený+
Jess

Příspěvekod Byron » 26 srp 2014 19:16

To si piš, že jo! +vypadne za ním z auta+ A já jsem mu švinul ještě větší! +kasá se a vybarvuje se mu modřina pod druhým okem+ Neměli šanci. +zavrtí rozhodně hlavou+ Jeeefesíííí! +zavolá+ My chceme dovnitř! +volá ho a zapálí i, ani se nepokouší vstát, protože by to stejně nešlo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2014 19:23

+vyjde ven v noční košilce a županu a kouká na ně jak jsou zřízený+ Jeefes spí, jako všichni slušný lidi. +založí si ruce na hrudi, ale musí se culit, jak se tam válí jak chrobáci+ Vy jste dobytci. +zazubí se na ně, a jednoho po druhým je odtahá do haly+ krvácí někdo odněkud? +obhlídne je povrchově+ Tak do schodů, šup. třeba po čtyřech, ale tam vás neodvleču. +poplácá je oba+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house