Velká výprava napříč Austrálií

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Velká výprava napříč Austrálií

Příspěvekod Styx Lupin » 05 zář 2014 09:34

Tak to jsem si oddechla. Nerada bych prisla o tak nadherny ulovek +peclive schova perly, aby je nepostraceli+ No...urcite je tady jeste spousta nadhernych mist, ktere bych chtela videt. Ale dnesni den bych rada prozila v klidu, bez akci a dobrodruzstvi +uculi se, kdyz si vzpomene, co vsechno je tady potkalo+ Chci se venovat jen tobe, a ty jen mne, prochazet se po plazi, koupat se v mori, jezdit na velbloudech, krmit klokany, srkat k veceri ustrice, milovat se pri zapadu slunce (ne, nebudeme to vsechno podrobne rozepisovat:D) Chci si nezapomenutelne uzit posledni den v Australii, nez se vratime zpatky do Evropy ke svym kazdodennim povinnostem, a taky k tem nasim dvema dablikum. Jsem hrozne zvedava, co za tu dobu, co jsme byli pryc, provedli +usklibne se vesele a pak ho nezne chytne za obe ruce a pritiskne se k nemu+ Moc ti dekuji za uzasny vylet, ktery jsi tak perfekne naplanoval, Remusi. Moc, moc jsem si to uzila +natahne se a dlouze ho polibi na rty+ Trochu me mrzi, ze jsme zatim nenasli to prave misto, kde bychom se spolu nadosmrti usadili, ale rada bych se sem zase nekdy vratila a hledala dal. Treba v okoli Cairns a Velkeho utesu... anebo nekde na uplne jinem konci sveta... kdo vi, kam nas to zavane +zasmeje se, ale pak zase trochu zvazni+ Je mi to uplne jedno, kde to bude, pro mne bude nejdulezitejsi to, ze tam budes se mnou ty +obejme ho laskyplne+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 07 zář 2014 11:40

To zní víc než dobře, takový program...*usměje se a přesně tak si ho užijí, uteče to rychleji, než by si byli přáli a už se musí chystat na cestu zpět* Doufám, že nepodpálili všechno a všechny v okolí...a místo pro nový dům najdeme...alespoň jsme zjistili zdejší prostředí, to že se nám tady líbí a mohli bychom tady žít...rozhodím sítě a třeba nějaká nabídka pozemku nebo domu přijde...*dobalí, zkontroluje, jestli má všechno a pak už se musí s Austrálii rozloučit, protentokrát* skoro jako kdybych odjížděl a ne se vracel domů...*poznamená, když se pevně chytí a přemístí domů*

Obrázek
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 07 zář 2014 11:50

(uf, to je fofr :D ...ještě jsem něco chtěla, ale tak třeba někdy jindy a někde jinde :) )

+obejme ho a přemístí se spolu domů+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 07 zář 2014 12:32

(no jestli jo, tak to sem klidně vepiš:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 07 zář 2014 12:37

(to ne, už by to ztratilo to kouzlo a stejně už jsou pryč. :) Snad někdy jindy ;) )
Styx Lupin
VIP Member

Předchozí

Zpět na Manplanet