Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 14:45

+v takovou neobvykle odpolední hodinu tam skoro nikdo není, takže se jí učí dobře, barmana si kolikrát ani nevšimne, a nevypadá to, že by s ní ta kupa panáků něco dělala, i když je do sebe sází poněkud bezmyšlenkovitě+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 14:54

+přemístí se tam s Byronem a vejdou dovnitř+ Dvě piva a metr panáků. +zahlásí hned Byron a koukne na Wenai a pak zas na barmana+ Rum. Bucanero. +sednou si s Wenai nějak ke stolu pro dva a Byron si zapálí a podá jí krabičku+ Tak povídej. +vyzve ji+
Já nebudu povídat. +zavrtí hlavou Wenai a zapálí si a položí si hlavu na stůl+ Protože jinak budu brečet. +zahuhňá a kopne do sebe panáka co zrovna donesl barman+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 14:59

+akorát koukne, kdo to tam leze zrovna když se učí genetiku, a není moc ráda, tak se akorát stáhne víc za svoji učebnici a snaží se si číst. nicméně jelikož je tam jinak ticho, nějak nemůže přeslechnout co ti dva říkají, a nepoznat, že to je ta divná lenochodí holka, a nenápadně je přes knihu šmíruje+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 15:06

Když on se s ní to a já jsem myslela, že to to, ale nemůžu to jenom tak to... No chápeš! +koukne na něj nešťastně a popotáhne a slopne půlku ruma+ Já jsem mu to chtěla zapomenout ale to doprdele nejde. +zamračí se a slopne druhou půlku+ Hele. +kývne nenápadně k tý holce+ Ta mě dneska sledovala v zoo. +zašeptá spiklenecky+ No a zase sem sama. Jako vždycky, nikdy jsem s nikým nebyla dýl než půl roku. Rok. S nikým nezestárnu a pohřbej mě na tvrzi do samostatný hrobky. A maltezius mi bude chodit zalívat pivoňky před vchodem. ten tu bude navěky. Uvidíš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 15:14

+Jak uslyší to o tom sledování, sklouzne ještě hloubějc do židle, a dělá že tam není, ale z toho co říká potom, je jí spíš smutno, a na kmenový buňky poněkud zapomene. Byron jí slíbí, že jí bude taky chodit zalívat pivoňky, a na ty depresivní řeči jí přisune panáka+ Kdo? +koukne nenápadně okolo na tu holku+ Kdo to je?
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 15:17

no to seš moc hodnej. +zašklebí se na něj a trochu se i usměje a šťouchne ho jenom trochu, aby si z ní jako nedělal srandu+ Ona? No já nevim. +pokrčí rameny a jenom se napije piva+ Jenom jsem ji potkala v zoo, nevim, co tam dělala. Co mám teďka dělat, Byrone? Dyť si všichni budou myslet, že jsem neschopná a promiskuitní a že nevydržím s nikým. +postrkuje po stole prázný panáky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 15:30

+kouká na ty dva, a je trochu nesvá z toho, že se o ní baví, a poslouchá všechno o čem se baví, oči má v tom šeru tmavý, a pozoruje je+ Ser na to, co si myslej ostatní, zlato. +mávne rukou Byron+ Tohle je blbost, a lidi co tě maj rádi vědí jak to je. +poplácá jí po rameni+ A na ostatní sere bílej tesák. +mrkne na ni+ Hele, chceš abysme mu šli posprejovat barák? +zazubí se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 15:49

Ale já vím. +řekne rezignovaně+ Ale je to děs. Co si o sobě mám myslet já? +koukne na něj trochu něšťastně+ No, to by byl teda poprask. +usměje se+ Ale nechci. +zavrtí hlavou+ Nechci na něj ani myslet. Chci myslet na kapitána bucněra. +usměje se a ťukne si s ním+ A co ty a Vici? Co Jess? Jak se má? Ještě je tady? +ptá se ho a sem tam koukne na tu holku, protože má pocit, že se na ně kouká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 16:07

+no ona na ně pochopitelně kouká, a když ji nachytá, jak kouká, honem sklopí oči zpátky, a dělá že nic a je fakt ráda, že se nemůže červenat+ že jseš boží samozřejmě. +uculí se na ni Byron+ to bude zas dobrý. Tak s tímhle ti rozhodně můžu pomoct. +zasměje se, a přisune jí panáka+ No, dobrý. +usměje se+ Byli jsme nahoře u našich. +zašklebí se+ zas se vytáhli. A Jess taky dobrý, otec ho chce poznat. +zaksichtí se ještě děsnějc+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 16:14

No, tak když to říkáš ty, tak já ti budu teda věřit. +uculí se na něj a přiťukne si s ním+ Představení rodičům? +usměje se+ No to musel bejt zážitek, já už bych byla radši, kdybych je v životě neviděla, což se doufám stane. Promiň. +koukne na něj, když je tak proti jeho rodičům+ Aha. No, tak třeba mu z toho kápnou nějaký prachy. +nakloní se trochu k Byronovi+ Hele, myslíš, že bysme ji měli pozvat k nám ke stolu? Když sme tady sami a ona se na nás furt kouká? +koukne na něj tázavě a mluví potichu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern