Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 16:23

+ona je slyší, protože obecně slyší i trávu růst a barmana vzadu ve sklepě a lidi chodit na ulici a v panice trochu vytřeští oči, že si s ní budou chtít povídat+
V pohodě, já to cejtím podobně. +uculí se Byron+ bylo to trochu dramatický, ale to je vždycky. +pokrčí rameny+ Jo? +koukne na ni a uculuje se čím dál víc+ No, určitě kouká na tebe. +zasměje se potichu+ hele za mě klidně. +prohrábne si patku, a udělá tam místo+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 16:33

No jasně, na mě. +vyplázne na něj jazyk+ Aby viděla, kdo tu tak hysterčí. +zavrtí s úsměvem hlavou a pomalu se k ní vydá, že ji jako pozve a vidí, jak je ona nervózní a tak ji to přijde blbý, ale ještě blbější jí přijde se otočit a jít zase zpátky+ Ahoj, jestli chceš, tak můžeš jít pít za náma. +řekne jí nakonec a ukáže k jejich stolu+ Jestli chceš. +koukne na ni, trochu se usměje a rychle uteče zpátky k Byronovi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 16:52

+poplašeně k ní zvedne oči, když tam přijde, a tak trochu ostražitě si ji prohlíží zblízka, netváří se nepřátelsky, jen hodně ostražitě+ Já? +koukne na ni překvapeně+ já se učím. +zvedne učebnici na důkaz, ale připadá jí blbý zůstat sedět, a ještě blbější zdrhnout, tak si posbírá učebnice a vak přes rameno, vezme svoje pivo a odnese si ho k nim+ Ahoj. +zamumlá, a posadí se tam+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 17:02

Tak se uč. +usměje se na ni ještě než tak od ní zdrhna a když ji uvidí u jejich stolu, tak k ní jenom překvapeně zvedne oči+ Ahoj. +usměje se Já jsem Wenai a tohle je Byron. +představí je+ My tu... +začne a koukne na tu spoustu panáků, co mají před sebou+ My se tu snažíme opít. +usměje se na ni a Byron jenom chápavě pokývá hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 17:10

Ahoj. +přikývne, a postaví před sebe pivo a ty knihy, opře se do židle a trochu se za nima schová+ No, to vám jde docela dobře. +připustí, a na rtech jí na chvilku zůstane malej úsměv+ tak teda na zdraví. +pokrčí rameny, vezme si svýho panáka a napije se, moc teda nemluví a spíš je pozoruje, zato docela itenzivně+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 17:20

+vypijou všichni tři panáka a Wenai pak kouká do stolu, tak se toho chopí Byron+ Tak co se učíš? +kývne hlavou k jejím skriptům+ Něco složitýho, že s tím musíš do hospody? +uchectne se, ale vůbec ne zle, spíš spiklenecky a usmívá se, jako dycky, když má dobrou náladu a je přiopilej+ Nesmutni. +drcne Wenai do ramene+ A vypij to. +podá jí panáka+ No jo. +řekne a vypije to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 17:38

Genetiku. +pokrčí rameny+ Studuju tady ve městě, medicínu a obecnou biologii. Teda spíš už končím. +pousměje se, a je jí vidět na očích, že ji to baví+ Je to složitý, ale zajímavý. Vy tu taky něco studujete? +zajímá se+ Nevyvedená zkouška? +koukne na tu kupu panáků, aby to nevypadalo, že je odposlouchávala+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 18:09

Mno... +pokývá hlavou+ Biologii jsem taky studovala, než mě vykopli. +ušklíbne se+ Ale to už je dávno. +pokrčí rameny+ Ale to jsou dost těžký obory, a to dáváš dva... musíš bejt dost chytrá, ty jo., +koukne na ni obdivně+ Zkoušku? Ne to ne. +zavrtí hlavou+ Rozešla se s klukem. +řekne Byon za ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 18:20

Vážně? +koukne na ni se zájmem+ Je to hodně učení. +pokrčí rameny, a vypadá trochu v rozpacích, když ji chválí+ Ale mě to baví, a vždycky mi to šlo do hlavy snadno. +pouměje se+ Aha. +koukne na ni+ No... to je blbý. +přikývne+ Mrzí mě to. +dodá+ Kluci jsou stejně na houby. +mávne rukou+ Bez urážky. +koukne na Byrona+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 18:38

No jo. +přikývne a trochu se usměje+ Ty jo, tak to se máš. +pokýve uznale+ To bych taky chtěla, aby mi to šlo do hlavy snadno. No teďka už je to stejně jedno. +mávne nad tím rukou a hodí do sebe dalšího panáka a zapálí si+ To je fuk. +uculí se na ni Byron, jakože si z toho nic nedělá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern