Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 18:55

To je tak nějak odjakživa. +usměje se+ Ale taky je to tím, že mě to baví. +pokrčí rameny+ No, vždycky se dá nastoupit znova, když chceš. +koukne na ni a trochu se usměje+ Určitě by ti i uznali nějaký zkoušky zminula. +navrhne, ávne na barmana pro dalšího spešl panáka+ U nás v některejch kurzech studujou i matky s dětma nebo důchodci, věk nikoho nezajímá. +usměje se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 19:00

No, já mám zrovna pocit, že moje budoucnost je velká černá díra, takže na školu asi nemám. +povzdechne si+ Jo, asi dvě, protože asi tak ze dvou jsem neměla trojky. Protože jsem to opsala. +koukne na ni+ Ty asi na taháky moc nejseš, co? +usměje se trochu+ Už víš, co budeš dělat, až dostuduješ?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 16 zář 2014 19:19

To není tak špatný, ne? +pousměje se+ máš čistý plátno. můžeš dělat úplně co chceš. Nic tě nedrží zpátky. +pokrčí rameny+ No, a bavilo tě to? +koukne na ni tázavě+ Na taháky moc ne. +připustí+ U prvních zkoušek jsme si je dělala, ale než jsem je napsala, stejně jsem se o naučila. +uculí se+ No, chodím na praxi do pitevny, po závěrečkách tam mám domluvenou stáž.
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 zář 2014 19:50

No, zatím je to ještě pořád černá díra. +usměje se na ni, ale vděčně+ No bavilo, co by ne. +přikývne+ Biologie je děsně zajímavá, však to znáš sama. +řekne, že to je přece jasný+ Žjóva do pitevny. +vyvalí na ni oči Byron+ A to se nebojíš, Už se tam někdo pohnul? Nebo otevřel oči? +valí na ni ty svoje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 17 zář 2014 09:04

To se vsákne než se nadejes. +usměje se trochu+ no, ja to vim, mě to taky děsně baví. +uculi se, a je to na ni vidět+ ale ne kzdej to tak vidi. +pokrci rameny+ na medine je spousta lidí co to vidí jako podřadnej obor. +zasklebi se+ ne, nepohnul. +musí se tomu zasmát+ ale je tam ticho, neotravujou mě spolužáci. +mávne rukou+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 zář 2014 11:46

Ale.... +mávne rukou a Pousmeje se+ Bez toho podradnyho oboru by přece medicína nemohla existovat. Jsou to páka. +zavrti hlavou a trochu se už u toho motá a jazyk má tezkej+ je to základ a bez základů neudělaš nic. Nic. +rrkne rezolutně+ Já bych chtěla dělat na patologii. +ppvzdechne si+ Nebo na hřbitově.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 17 zář 2014 12:38

No to je pravda. +usměje se souhlasně+ jenže pro ně je biologie jen o tech otravnejch jednobunecnejch organismech, a už se vidí v bílým plášti jako v nemocnici chicago hope. +uchechtne se+ provadet přelomový zákroky a v mezičase balit sestřičky.+zasklebi se trochu+ patola je nejlepsi. Taky tam směřuju +prikyvne+ můžeš se v nich hrabat jak chces a neresis, kde je co bolí. +zazubi se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 zář 2014 14:21

+vesele se zasměje, jak má už v žilách půlku flašky, tak je jí skoro všechno jedno+ Ty jo, já sem dycky spíš sledovala Chirurgy. +zazubí se na ni+ Tak Byrone, co dneska provedem? +zazubí se na něj+ Musíme dneska něco províst, koupíme si růžový spreje a přestříkáme lvy na Trafalgaru, co ty na to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 17 zář 2014 15:07

Jo, ti byli bezva. +zazubi se taky+ děsně jsem zrala cristinu yangovou. +uculi se trochu+ ale ja jsem nikdy neměla ambice zachranovat životy, spíš jsem chtěla vidět jaj vypadá člověk zevnitř. +pousmeje se a pak poněkud výkuli oci+ no... Tak ja asi půjdu. +začne hledat peníze po kapsach+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 zář 2014 15:58

Tam byli všichni úplně boží si myslím. +asmeje se+ Pujdeš? Ale můžeš jít s náma. Úplně klidně je to srada. Akorát občas musis umět rychle utíkat. +zazubi se na ní a Byron to ještě potvrdí+ Nebo můžeme prelizt zeď a jít do zoo v noci. +navrhne Byron+ a slohnout plamenaka.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern