Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Eugenie » 17 zář 2014 18:21

To jo, ale mcvysneny mě vždycky děsně stval. +zazubi se+ no, do zoo bysme jít mohli. +pousmeje se a oci ji trochu zasvíti+ v noci jsou vzhůru netopýři, ti jsou boží. +usměje se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 zář 2014 18:44

Jo samy mcvysneni a páni bozsti jsou dycky děsný až na půdu. +prikyvuje souhlasně+ Tak jdeme do zoo. +vyskočí že židle+ Platím. +mává na Anjela+ Musíme jít do zoo ukrást netopyra a vodit si ho na spagatku. +vysvětluje mu+ Prosím té já to zaplatím. +zastaví ji se smíchem Byron a zatahne to+ Stejně jsem té výtah.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 17 zář 2014 21:28

jo. a ty jeho vlasy, ble. +zazubí se vesele+ Ale já taky platím! +namítne poněkud chabě, a konečně začíná vypadat trošku přiopille+ a co když nás chytnou? +namítne nejistě, a dopije svý pivo+ no to nejde, netopýr patří do volný přírody. +zamává rukou+ musíme je všechny vypustit. a pak najít batmana. +koukne na ně moudře+ vy spolu chodíte? +zajímá se na Byrona+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 zář 2014 04:37

To nech. Já to zatahnu když sme té sem tak přitáhli. +zaráží ji Byrn a už táhne ke dveřím na nejistých nohách když už to zaplatil+ Ano ano. Pustíme je. Všechny zvířata. A lenochody. +propaguje tu teorii wenai+ My dva jo? +koukne na ní Byron a vyprskne smíchy+ No s tou teda určitě ne. +posklebuje se Wenai a ta se ho pokusí nakopnout ale zamotaj se ji nohy+ Však sme to zapijeli že se rozešla s tím... S ním... +dodá spiklenecky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 18 zář 2014 07:17

Aha. +prikyvuje, že to je potom jasny, a je trochu ráda+ no hlavně ty netopýry. Oni se tam tlucou kridlma. +koukne na ně smutně+ lenochody sice mužem vypustit, ale stejně je zase zavřou než vylezou vůbec z klece. +zazubi se trochu+ s těma se jenom na tajnacku pomazlime. +rozhodně se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 zář 2014 13:10

Tak jo, jdeme, jdeme. +přikyvuje a děsně se plíží k zoo, ke zdi, kde se dá přelíst+ Byrone, pomoz mi nahoru. +zašeptá na něj nahlas a pak nakoukne přes zeď+ Je to dobrý, nejsou tu žádný dráty s elektřinou ani nic. Můžeme. +mávne na ně dolů a pomůže nahoru Eugenii a pak i Byronovi a pak se všichni slaní dolů do zoo. Je tam tráva a trochu bordel, pár stromů a vzadu pštros+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 18 zář 2014 13:51

+šplhá přes plot a jde ji to podezřelé dobré na to, jak moc je pod vlivem. Nicméně když už sedí nahoře na zdi, dopadne na ni kužel svetla, a někdo vykrikne+ doprcic. +výměnné, a civí do tmy na nočního hlídače, co je zmerci+ zpátky. +houkne na ty dva potichu, a co nejrychlejc seskoci zpatky na vnejsi stranu steny, i když je to dost vejska+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 zář 2014 14:06

Zpátky! +zašeptá, že to musí bejt slyšet až v city a pokusí se seskočit dolů, slítne a roztrhne si gatě i koleno+ Doprdele. +vykřikne, chytne se Byrona a kulhavě začne utíkat pryč+ HOní nás? Honí nás? +ohlíží se dokola a za sebe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 18 zář 2014 14:38

+dopadne na zem pruzně jako kočka, a kouká jestli jsou v pohodě, ale pak ji do nosu praští pach čerstvý krve, tak se zaráží. Schová si obličej do stínu, aby nebyl vidět, a chvilku tak na mě čeká, le když k ní dobelhaji, už je v pohodek+nikdo za náma neběží. +zajvrti hlavou, a sonduje pohledem okolí+ ale do zoo se asi nepodivame.
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 zář 2014 14:43

Moje oblíbený gatě. +koukne si Wenai překvapeně na koleno+ Tak zvolíme jinej plán osvobození netopyru. +usměje se na ní Byron+ Ale nezapomeneme na ne neboj. +uculi se a mrkněte na ní+ Já ji už radši dovedu domů než si ještě něco udělá. +zasmeje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern