Všude kolem

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Všude kolem

Příspěvekod Eugenie » 18 zář 2014 18:22

Jasně. +přikývne, sáhne do tašky, a půjčí jí takovou zhruba šestisetstránkovou knížečku, pak se na ni tak zadívá, a strčí jí taky svoji průkazku+ zařídím si na studijním novou. +usměje se+ No, já jsem už pro dnešek skončila. +usměje se+ takže mám zbytek dne volno. +pokrčí rameny+ a co tu vlastně děláš? +zajímá se, ale mile+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 zář 2014 18:26

Díky. +trochu pod tím poklesne, ale statečně to drží+ Díky. +koukne na průkazku a na fotku+ Nejsme si moc podobný, ne? +pousměje se na ni, ale oči jí svítí+ Tak můžeme jít hnedka. +koukne na ni tázavě a vymotává se z budovy+ No, přednášky jsou veřejný, tak jsem si říkala, že se kouknu, co to studuješ. Líbilo se mi to. +usměje se na ni+ Bejt ve škole a tak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 18 zář 2014 18:32

No, to asi nejsme. +zhodnotí to kriticky+ Ale nepochybuju, že víš jak vyměnit fotku na průkazu. +zazubí se na ni+ Tak jo. +přikývne+ To je dobře. +usměje se, zas si nahodí kapucu a tmavý brýle, a vylezou ven+ Vždycky může začít znova. stačí mít čas a chuť. +pousměje se na ni, a zamíří směrem do centra k muzeu+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 zář 2014 18:38

Jo, to ještě zvládnu. +zazubí se na ni a vydá se s ní do centra+ No jo, a pak se taky nadrtit šílenou spoustu, mraky, milion věcí na příjmačky. Podat přihlášku, udělat TSPčka a dojít na příjmačky a pak si přečíst, že tě nechtěj. +ušklíbne se nevesele+ Promiň, jsem negativistická. +usměje se na ni omluvně, když jdou přes most+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 18 zář 2014 18:41

To je pravda. +přikývne+ ale furt je šance, že si přečteš, že tě chtějí. +pousměje se+ a nebo budeš aspoň moct říct, že jsi pro to udělala všechno. +pokrčí rameny+ ale to je tvoje věc, já se ti nechci montovat do života, sorry. +usměje se+ zas uvidíš věci světlejc, to přejde. +uculí se přesvědčeně+ a do tý doby není nic lepšího než civět na mtvý zakonzervovaný těla. +zasměje se+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 zář 2014 18:52

To nic, jsem teď trochu divná. +usměje se na ni omluvně a zamíří k muzeu+ Jo, to si taky myslím, není nad mrtvý vysušený těla. +zasměje se spolu s ní+ Já tě pozvu, jo? Když už jsem ti tak vpadla do přednášky. +řekna jí a jde k pokladně koupit dva lístky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 18 zář 2014 18:56

To je v pohodě, já jsem divná pořád. +zasměje se trochu+ Tak jo. +přikývne, a vypadá to, že s tím nemá problém. vleze do stínu do haly muzea, a počká tam na ni, zatím si prohlíží nějaký propagační letáky k výstavě+ Tak můžem? +koukne na ni tázavě, ale s mírným úsměvem+ chceš to vzít popořadě nebo na přeskáčku?
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 zář 2014 19:03

Jo? Tak to je dobře, to se mi líbí. +usměje se na ni+ Teda... jako, že divný lidi jsou fajn. taky jsem divná. +uculí se na ni nakonec, koupí ty lístky a nechá je přetrhnout, jak je pouští dovnitř+ No já nevím, já jsem jenom laik. Můžeme jít řeba jako po směru rohlídky. +navrhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 18 zář 2014 19:08

rozhodně jsou zajímavější. +uculí se trochu, a koukne na ni+ já myslím, že ty jsi hlavně smutná. +pokrčí rameny, ajde s ní dovnitř+ Však tohle není žádná superodborná výstava. +pousměje se+ Já jen jestli třeba nemáš nějakou oblíbenou tělesnou soustavu. +uculí se a jde s ní po směru, přijde k první vitríně, a velice zaujatě si tam všechno prohlíží+
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 zář 2014 20:09

+chvilku mlčí a kouká tak na to kolem. Do vitriny a přečte si pár popisků+ Všechy soustavy jsou mi favoriti. +usměje se pak na ní+ Ty máš nějakou konkrétní ráda víc než ostatní? +zeptá se pak za chvilku když zas kousek popojdou. Nemluví moc spíš se divá a čte si popisky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí