A abych navázala na tradici, co kde a jak ukořistit...zkouším ten kartáč, co psala Et (tangle teezer) a fakt to míň trhá vlasy a netahá to tolik...plus, opravdu uhlazuje, takže mi třeba osobně se ty dredy nedělají hned znova a v takové míře. Pořídila jsem si teda klasicky (necestovní, ale asi jestli někde natrefím příležitostně, tak si vezmu i do kabelky) velký, yohannce by se líbil - fialový s třpytkama
akorát velké mínus- je to tvarované pro praváky, svině jedny. že to nemá rukojeť mi nevadí (ani když to teda držím v levé, neklouže to nebo tak)...a zavzpomínám si vždycky, jak jsem u hřebelcovala koníky ve stáji. Má to podobný zvuk a vlastně je to hodně podobný hřeblu na koně:D jinak je to plast plastovatý, kdo by čekal nějaký supr ušlechtilý matroš. Ale jako kartáč je to dobrý, i přes plast neelektrizuje (jak mi vyrábí levnější obyč kartáče). Ale musím říct, že mi vlasy ted nelítaj vůbec, asi šamponem, tak kdo má rozježené, nevím, co to udělá
Mno, tož tak. Jinak hrdě obcházím další slevové kupony a poštovné zdarma s přivřeným zrakem...dost bylo, srandiček