od Victoria » 25 zář 2014 09:47
Fakt? Takový vikingsky typy jo? +uculuje se+ ja ti ani nevím, jestli mám typ. Líbí se mi kluci s vyraznyma očima, na jbarve ani tak nezalezi.musí mě dokázat pohledem rozklepat kolena. +uculi se trochu+ chodila jsem s blonďákama i brunetama ale asi se mi vic libi tmavovlasy. Když to teda beru čistě vzhledové. A koukám klukům na ruce, ani nevím n co přesně, ale ruce se mi musí líbit. +zasmeje se+ jo, ja paříž v noci miluju. +usměje se souhlasne+ má úžasný kouzlo. Je to tak nějak místo myho srdce. +usměje se+ mne už přes léto naskakaly, s tím se nedá nic dělat. +uculi se+ mne to zas tak nevadi. A byron říká, že to je roztomilý. +zazubi se vesele+ jim se hlavně moc nelíbí Byron. +pousmeje se tak nějak trpce+ jak žijeme, a tak. Takže pochybuju, že bych se jim mohla líbit ve svý přirozeným stavu. +uculi se+ ja vim, že jemu nezáleží na tom, jestli s nima vyjdu, kddyz on sám s nima nevychází, ale j si furt říkám, že když si snjima sednu, treba se mi povede to mezi nima nějak urovnat. +pokrci rameny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.