Vanessin byt v Paříži

Obydlí Styx a Tonyho

Moderátor: Styx Lupin

Re: Vanessin byt v Paříži

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2014 22:31

Ty máš typ jo? +zazubí se a zahýbe obočím zpátky+ no, třeba ti chce něco naznačit. +uculí se+ jasně, a můžete spolu pomlouvat jak špatný café au lait tam nalívají. +zasměje se+ Jo, já to mám taky ráda. +pousměje se+ Jak to město v noci šumí a svítí, a voní. +nakrčí nos do sluníčka+ Jo, bude to asi horor, ale nějak to přežijem. +usměje se+ doufala jsem, že bych s nima mohla vyjít. děkuju, ale myslím, že jejich definice ideální snachy není fajn holka. +zazubí se+ musím si koupit spoustu pouzdrových šatů a vysokejch lodiček, a chovat se cudně a elegantně. +zamává teatrálně makronkou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 24 zář 2014 21:15

No jasně. Vysoký blonďák s modrýma očima. Takovému absolutně neodolám +zacuká významně obočím+ Co tebe na chlapech nejvíc zaujme? +vyzvídá+ Mně přijde, že Paříž teprve v noci začíná žít tím pravým životem. Přes den je plná turistů a cizinců, ale teprve v noci potkáváš ty pravé Pařížany, se kterými se můžeš scházet každý večer v nějaké oblíbené hospůdce, nebo se třeba procházet po Champs-Élysées. A to mám hrozně ráda, ten noční život +přimhouří spokojeně oči+ Pozor, ať ti nenaskáčou pihy, to sluníčko má ještě docela sílu +culí se, jak se tam vystavuje paprskům+ No jo, to už tak bývá zvykem, že se maminkám zásadně nelíbí nevěsta, kterou si jejich milovaný synáček vybral, i kdyby byla celá ze zlata. Proto si nejsem jistá, jestli to lodičky a pouzdrové šaty spraví +uculí se+ Takže to moc neřeš, stejně ti to nebude nic platné +pokrčí nedbale rameny+ Hlavně jim nezapomeň pochválit dům, kuchařské umění paní matky a jak Byrona skvěle vychovali. To je záruka polovičního úspěchu +mrkne na ni vesele+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2014 09:47

Fakt? Takový vikingsky typy jo? +uculuje se+ ja ti ani nevím, jestli mám typ. Líbí se mi kluci s vyraznyma očima, na jbarve ani tak nezalezi.musí mě dokázat pohledem rozklepat kolena. +uculi se trochu+ chodila jsem s blonďákama i brunetama ale asi se mi vic libi tmavovlasy. Když to teda beru čistě vzhledové. A koukám klukům na ruce, ani nevím n co přesně, ale ruce se mi musí líbit. +zasmeje se+ jo, ja paříž v noci miluju. +usměje se souhlasne+ má úžasný kouzlo. Je to tak nějak místo myho srdce. +usměje se+ mne už přes léto naskakaly, s tím se nedá nic dělat. +uculi se+ mne to zas tak nevadi. A byron říká, že to je roztomilý. +zazubi se vesele+ jim se hlavně moc nelíbí Byron. +pousmeje se tak nějak trpce+ jak žijeme, a tak. Takže pochybuju, že bych se jim mohla líbit ve svý přirozeným stavu. +uculi se+ ja vim, že jemu nezáleží na tom, jestli s nima vyjdu, kddyz on sám s nima nevychází, ale j si furt říkám, že když si snjima sednu, treba se mi povede to mezi nima nějak urovnat. +pokrci rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 25 zář 2014 21:45

Jo, viking! Trefila jsi to přesně. Akorát tedy bez těch jejich dlouhých vousů +naznačí se smíchem až někam k pupku+ Ale světlé typy se mi líbí nejspíš proto, že jsem celý život žila mezi samými snědými s černými vlasy i očima. A čeho je moc... +ušklíbne se+ Ale samozřejmě, že to není podmínkou, mně musí u mužů upoutat tři věci: oči, úsměv a hlas. To ostatní už přijde samo. Ruce? To je zajímavé...nikdy mně nenapadlo koukat chlapům na ruce. Ale každý máme nějakou tu úchylku +uculí se+ Tak pokud dneska moc nepospícháš domů, mohly bychom si vyrazit večer někam do ulic +zkusí jí navrhnout+ Mon dieu, co jim je do toho, jak žijete? Je to přece váš život +mračí se+ Důležité je, že vám to klape a že jste spolu šťastni +mrkne na ni+ Aha, takže tys to pojala jako udobřovací misi? Tak to ti budu silně držet palce, aby se ti povedlo je zase dát dohromady. To by byl fakt úspěch!
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2014 22:49

jo, strniště se mi taky líbí víc než plnovous k pasu. +zasměje se+ jo, to bude nejspíš to zakázaný ovoce. +pousměje se+ můj první kluk byl modrookej blonďák. a byl to pitomec. možná proto mám teď radší tmavovlasý. +zazubí se na ni+ jo, je o hodně o konkrétním člověku. +usměje se souhlasně, a vezme si ještě makronku+ jo, ruce, předloktí... +uculuje se+ Ale jo, klidně, dlouho jsem v paříži nepařila. +přikývne vesele+ máš nějakej plán? +usměje se+ No, nic, samozřejmě že nic. +pokrčí rameny+ Jenže prostě... já nevim. chtěla bych, aby se měli rádi. +povzdychne si+ Ale to je asi marný. Tak mu olt budu muset dělat celou rodinu sama. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 26 zář 2014 21:50

Strniště je úplně nejlepší +přikyvuje souhlasně a chvíli poslouchá o těch jejich komplikovaných vztazích+ Pokud si k sobě doteď nenašli cestu, ani Byron, ani jeho rodiče, mám obavy, že ty už to nezachráníš. Netlač na to a uvidíte časem, jestli se to zlepší. A vlastně, Byron ani žádnou jinou rodinu nepotřebuje. Má přece tebe +mrkne na ni vesele a schroupe sušenku+ Ne, plán nemám +pokrčí trochu zmateně rameny+ Ale ty znáš Paříž určitě líp než já. Třeba víš, kde to v noci žije +uculí se na ni+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2014 14:13

viď že jo. +zasměje se+ Já vím že ne. +připustí s povzdechem, a zamyšleně přivoní k svýmu čaji+ chtěla bych aby mu přestali ubližovat. +usměje se trochu+ Jo, to si taky říkám. že kdyžtak budem prostě spolu. a místo rodiny budem mít kaamrády. +uculí se+ A co ty Jak to vůbec jde na tomhle poli? +koukne na ni tázavě+ Jasně, já jenom jestli nemáš něco co bys chtěla vidět, nebo tak. Je tu pár dobrejch klub, co nejsou v turistických příručkách, takže tam potkáš hlavně místní. A nebo jestli se chceš spíš pofláknout po nočním Montmartru a potkat nějakýho umělce nebo studenta. +zazubí se vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 27 zář 2014 20:06

No, zdá se, že jsme se se sestrou opět trošku sblížily. Nedávno se přišla podívat na můj byt a pak mně pozvala k nim, oslavili jsme společně narozeniny. Bylo to hrozně fajn. Ale cítím, že si pořád drží ode mně odstup. Nemám jí to ale za zlé +pokrčí ramenem, že ji chápe+ No já bych chtěla vidět úplně všechno +rozhodí ruce se smíchem+ Ale koukám, že dnes bude krásná noc +jak se pomalu začíná stmívat+ tak možná bych se radši potloukala po Montmartru. Třeba opravdu potkáme nějakého umělce +uculí se+ Zrovna před pár dny mně jeden nadějný mladý malíř maloval na schodech k Sacré-Coeur. Musím ti ten obrázek ukázat +odběhne a hned je zpátky i s ním+ Hrozně se mi líbí +podá jí kresbu http://nd06.jxs.cz/477/406/2532f862e2_99276673_o2.jpg + Obdivuji umělce jakéhokoliv druhu +zaculí se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2014 22:17

Však ono to chce čas. +usměje se+ My jsme spolu s bráchou sedm let nemluvili, a nakonec mě vedl k oltáři. +uculí se na ni povzbudivě+ takže si myslím, že se to mezi vámi určitě nějak spraví. +mrkne na ni+ Jo, asi jo. +souhlasí+ Kdyžtak můžem do bau zalízt kdekoliv. +zazubí se+ jo, tam je jich spousta. +přikývne s úsměvem+ když jsem tu bydlela, ještě před Jadem, tak jsem s jedním takovým bohémem chvilku chodila, maloval mě nahatou. +zasměje se+ někde ten obraz ještě mám. +zamyslí se nad tím+ páni, to je fakt moc hezký. +usměje se, a opatrně si ho prohlíží, aby ho neumazala od makronek+ mám doma takový akvarely Paříže, taky z Montmartru. Visí mi v kuchyni a v knihovně. +pousměje se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 28 zář 2014 16:34

Já vím, chce to čas. Ale i tak mám mnohem víc, než jsem měla před rokem +usměje se+ Páni, sedm let? Tak to taky máte co dohánět. Ale je fajn, že jste se opět našli. Slyšela jsem, že dokonce bydlíte spolu? +zajímá se+ Jú, ty ses dala malovat nahá? Jak dlouho tě ten bohém vydržel malovat, než se na tebe vrhl? +culí se+ Jo, něco podobného prodávají pouliční umělci. Některé věci jsou fakt pěkné, přemýšlela jsem, že bych si sem taky něco hezkého pořídila +plánuje+ To je dobrý nápad. Nejdřív se projdeme a pak se půjdeme vyřádit do nějakého klubu. Určitě jich tady znáš několik z dob, když jsi tady bydlela. Je tady nějaký extra, kam bys mně ráda zavedla? +zahýbe významně obočím+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Eagle Rock