Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 27 zář 2014 21:29

V kterým městě kočko? +zeptá se ji s usmevm a motá brko+ V Londýně nebo někde jinde? Tady? +pokyvne k New Yorku. A kouká jak se tam staví na zidku a klidně balí dál+ No občas se mi chce skočit a lítat. +usměje se a olizne papírek a slepí to brko+ Apel neskakej beze mě kočko. To bys mi nemohla udělat. +pousmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2014 21:39

V kterýmkoliv. Aby to tam takhle svítilo. +usměje se na něj a oči má takový lesklý a hlavu lehkou+ Skočil bys se mnou? +koukne na něj a trochu se usmívá+ Jenže já nespadnu, když skočím. +uculí se, zavře oči, a má pocit, že má celý město na konečcích prstů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2014 22:21

S tebou jo kočko. +prikyvne s úsměvem vstane a vyleze tam za ni a taky kouká na město+ Jo. +prikyvne+ Rozhodně ti tam musí takhle zářit. +prikyvne rozhodne a chytne ji za ruku+ A co se srane když skocis? +zazubi se na ni+ Poletíš? +zeptá se ji a usmívá se na ni jak je tam s ni rád+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2014 22:40

Jo, takhle. +usměje se, a s přimhouřenýma očima se dívá na ty světla, až se jí slijou v jednu zářivou čáru+ Poletím. +uculí se tak trochu zasněně, a vítr jí trochu bere sukni+ Chceš letět se mnou? +koukne na něj bokem a stiskne mu ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2014 22:51

Už si nechceš zahulit? +usměje se na ni a schová brko do kravicky od cigaret a tu si dá do kapsy+ Tak jo. +prikyvne a oči mu jenom svítí a je celej napjatější a v očekávání+ Poletime spolu. +vydechne a pevné ji chytne za ruku a celka co bude
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2014 23:15

Já si zahulím potom. +uculí se trochu+ Věříš mi? +koukne na něj tázavě, a proplete jim prsty. pak se otočí zpátky k městu, chvilku se na něj dívá, a pak si dovolí prostě přepadnout přes okraj, skoro jako do bazénu. asi tři vteřiny jenom tak letí, a pak se pád začne zpomalovat, až se jen tak vznáší ve vzduchu někde okolo padesátýo patra, a na rtech má slabej úsměv+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2014 00:24

Věřím ti. +prikyvne vážně a sevřel ji ruku. Je z toho trochu napjatější ale nezaváhali a když prepadne dolů ona začne padat taky. Chvíli se nechá pohltit rychlosti a vnímá jenom ji vedle sebe a když začnou zpomalovat až se začnou vznášet koukne na ni a usměje se. Oči mu září když na ni kouká. Láskou a nadsenim+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 01:07

+usměje se na něj, a spíš se fakt soustředí, aby je nepustila níž, drží ho za ruku a je jí úplně jenom hezky a připadá si šťastná, a je jí to vidět na očích. a když už to nemůže udržet, nechá je pomalu stoupat zpátky, a posadí je na zábradlí na střeše, nohama do ulice+ neumím lítat. +usměje se na něj omluvně+ možná trošku plachtit. +uculí se, a trochu se o něj opře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2014 13:48

+drží se jí jako klíště, moc si to ani neuvědomuje, ale je z toho děsně nadšenej, kouká trochu kolem, ale hlavně teda na ni, jak je to boží a jak jí vlajou vlasy. Když letí nehoru, ještě se naposled rozhlídne kolem a když je tam usadí, ak jí konečně povolí ruku+ Páni... +vydechne+ To bylo dokonalý, kočko. +zazubí se na ni nadšeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 14:02

+akorát se uculí a kouká na něj jak svítí a jakse usmívá, a říká si že by udělala úplně cokoliv, aby se takhle usmíval furt+ doufám že nás nikdo neviděl. +pousměje se, vyndá si z jeho cigár to brko a konečně ho odpálí, jen si tak lehce položí ruku na jeho stehno, aby se ho držela, a kouká se na město+ Takhle je to supr. +usměje se na něj a a dá mu taky potáhnout+ původně jsem tě sem teda chtěla zatáhnout a vyšukat ti mozek z hlavy, ale tohle je supr. +pohladí ho po noze s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner