Tak si píšu do deníčku osmýho. Hospoda vypadá dobře. Akorát by bylo dobrý, kdyby nás posadili někam aspoň trochu separé od kuřáků, esi tam něco takovýho de.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Samozřejmě tam je nekuracka část. Styx provedes průzkum terénu? Já bych se tam teoreticky mohla kouknout taky ale ještě nevím jak mi to vyjde. Můj casovej plán je zmatenej jak Italskej dopravní systém.
No tak to je super! Já si to tam právě prohlížela a hezký to tam mají, ale vypadá to jak klasická hospoda, tak sem si říkala, že to asi mít nebudou. Tak to omrkni Styx a poreferuj
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Vypadá to tam fakt příjemně..Už se těším na reference!
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
Mně se Patrick též líbí. Tak si píšu do debilnicku.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Já teda zatím nevím jistě, harmoše na listopad ještě nemám. 8. mám sice dva dny do výplaty, ale snad nějaký korunky posháním. 15. bych technicky vzato mohla taky, měla bych po výplatě, ale večer mám jet na koncert a to nevím jak bych stíhala. Takže já budu doufat, že mi to taky vyjde a konečně vás zas uvidím A některý poprvé!
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it