Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 18:04

Ale tohle nebyl někdo jinej, tohle byla Angie a potřebovala pomoct a ani chtěl jsem to moc vidět a bylo to boží. +usměje se na ni a vezme její hlavu do dlaní a kouká jí do očí+ Vici, já z toho nejsem špatnej. Rozhodně ne moc. Ty jsi z toho špatná. +pohladí ji po tváři a obejme a přitulí ji zas k sobě+ Dyť to nebylo nic špatnýho.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 18:31

Já vím, já vím. +chytne ho kolem pasu a přinutí se přestat panikařit+ pořád chci tebe. jenom tebe. +koukne na něj, aby to věděl+ a nebudu ti ubližovat. teda, budu se snažit. +uculí se, a když je u něj,tak ji to hezky uklidní+ už nebudem spát s jinýma lidma? +navrhne jen tak pro jistotu, přitulí se k němu, a dá mu pusu, hezky dlouhou+ pomiluješ se se mnou? +poprosí ho potichu, prostě ho nějak potřebuje mít blízko a ujistit se, že je to dobrý+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 18:34

Já vím. +usměje se na ni pěkně a tulí ji k sobě+ Já chci taky jenom tebe. A nikoho jinýho na světě. NIkdo jinej není tak boží. +uculí se a dá jí pěknou pusu+ Nebudeme, kočko. +zavrtí hlavou a skryje šťastnej úsměv v jejích vlasech+ Kdykoliv budeš chtít. +zašeptá a pak na ni koukne+ Půjdeme něka, kde budeme sami, prosím. +požádá ji, když tam spí Angie vedle nich+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 18:47

no, ty mi docela šlapeš na paty. +uculí se+ Tak jo. +přikývne a usměje se trochu+ chceš... chceš se s někým vyspat? s Angie? abysme srovnali skóre? +koukne na něj a trochu se bojí co řekne+ jo, no jasně. +sklopí oči a je jí jasný, že s ní nebude chtít bejt zrovna na týhle posteli. potichu vstane, vezme si jeho mikinu,co jí dosahuje až pod zadek, a vyplíží se z ložnice. v obýváku spí Jess, tak chytne Byrona za ruku, vyleze oknem a po parapetu nahoru na střechu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 18:50

+koukne na ni, jestli to jako myslí vážně+ Ty jsi fakt cvok, víš to? Já nechci srovnávat skóre. Já se vyspím s tebou, abych srovnal skóre. +pousměje se, ale moc hezky, aby si nedělala starosti, chytne ji za ruku, vyleze s ní na střechu a rozhlídne se kolem+ Páni, to je nádhera. +pak koukne na ni a usměje se, jako by to říkal o ní a přitáhne si ji k polibku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 19:00

No jo, tak promiň. +pousměje se+ já nevim, jak se to jako dělá, zdravej vztah. seš tak nějak můj první vážnej pokus. +uculí se omluvně, a popotáhne si mikinu níž+ Jade tohleto dělal. +opře se tam na loktech+ teda, nejdřív sejmul toho kluka. +zašklebí se trochu, obejme ho u sebe achvilku jenom vdechuje vůni jeho kůže, než mu polibky začne oplácet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 19:03

No já bych řekl, že nám to jde skvěle. +usměje se na ni+ Jo? +uculí se+ Já mám pocit, že tohle už je napořád, jako třeba vesmít, nebo Beatles. +uculí se na ni+ My dva. +osvětlí jí to potom+ Jade je idiot, a jestli se mi někdy dostane do rukou, tak sejmu já jeho. +řekne úplně beze všech emocí a děsně nenápadně jí vklouzne rukou kousek pod lem mikiny na stehno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 19:15

Jo, když se zrovna nezapomeneme domluvit jak si stojíme s manželskou nevěrou. +uculí se trochu+ No jo. Jako Nirvana a dvouvrstvej toaleťák. +souhlasí s tím, a dá mu pusu+ Jo, to je. korunovanej vůl. +pousměje se, a kouká, am to šplhá rukou, hladí ho po kůži holejch zad a dolu na zadek, a dívá se mu do očí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 19:23

Máš dokonalý přirovnání kočko. +usměje se na ní a polibi ji+ Jsem dokonalá celá. Naprosto. +bloudí ji dlanema pod mikinou porad víš a víš až nahoru na zadek a ten spokojeně pohladit. Zatím si ji drží u sebe a jemné ji liba na rty a usmívá se u toho protože je to prostě boží+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 19:47

já mám i jiný věci dost dobrý. +uculí se, a přitiskne se k němu bokama. klouže mu rukama po těle, a přitom ho líbá, pomalu, aby to hezký mezi nima zase vyrostlo, a přijde jí to moc hezký. a každej jeho polibek z ní smejvá to blbý a strach a všechno špatný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner