Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 08 říj 2014 00:28

+k večeru se začne špechtit, zabere k tomuto účelu na dvě hodiny koupelnu, umeje se, pořádně se oholí a vyfouká si vlasy, nakonec si ještě udělá pořádný linky, kolem očí, jak občas nosívá a docela slušně se obleče, i když si vezme křiklavě růžový boty. Když mu přijde smska, jen se zaculí a vezme si tam taxíka, rozhlídne se po lokále, uvidí ji u baru a přijde k ní+ Ahoj, kočko. Můžu tě pozvat na drink. Nebo na večeři. +zamrká na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 00:35

+všimne si ho taky a jenom přimhouří oči jak je pěknej+ no ty jdeš teda rovnou na věc. +uculí se trochu+ Tak jo, můžeš. +svolí blahosklonně, a děsně elegantně seskočí z barový stoličky a nechá číšníka, aby je uvedl ke stolku, mají ho u prosklený stěny, aby hezky viděli ven, a pak se ponoří hluboko do jídelníčku, a před okraj ho okukuje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2014 00:39

No jo, celej den se mi po tobě stýskalo, tak nechci ztrácet čas. +uculí se na ni a chytne ji za ruku, jak jdou ke stolu a podrží jí židli, aby si mohla sednout. Vezme si taky lístek, ale jen se uculuje a kouká na ni, jak jí to sluší a přemýšlí co asi provedou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 00:44

Děsně ti to sluší. +culí se, když ji nachytá jak po něm kouká+ Tak jak ses měl celej den? +kouká do jídelníčku a zvažuje na co má chuť+Já jsem udělala něco děsně spontánního. +koukne po něm a doufá, že nebude vyšilovat, nechodí moc kolem horký kaše, vyplázne na něj jazyk, a ukáže mu jak ho má propírcingnutej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2014 00:53

To abych vedle tebe vypadal dobře, když vypadáš skvěle. +zazubí se na ni a zamrká+ Celkem v pohodě. Jess nikam nespěchá, docela se mu tady líbí a obráží svý starý kamarády. Jinak jsem se jenom povaloval. Co? +koukne na ni tázavě a pak na ni vyvalí oči, div, že mu nevypadnou+ Nekecej! +vydechne+ A nebolí to? Můžeš jíst?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 13:19

Teda jestli to takhle půjde dál, tak za chvilku zpychnu. +uculí se na ten kompliment+ tak jo, tak tu ještě pobudem. +usmějr se+ no,bolelo to. +vykulí ublíženě oči+já jsem si to trochu zahojila. aby to splasklo. +přizná se+ Líbí se ti to? +uculí se a zubama si piercing protáhne sem a tam+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 13:27

jestli s tím nepřestaneš, tak brzo zpychnu. +uculí se na ten kompliment+ tak jo, tak tu ještě pobudem. +přikývne souhlasně+ No, bolelo to! +vykulí ublíženě oči+ tak jsem si to trochu vyléčila. aby to splasklo. +přizná se+ líbí se ti to? +uculí se, a zatahá piercing zubama tam a zpátky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2014 13:36

No to si teda nemyslím. +zasměje se vesele a kouká na ten její piercing+ Já ještě nevím... mám nějakej čas na rozhodnutí? Prý je to skvělý jako při... tom. +zazubí se na ni, že je to jako jasný+ Ale nejsem si ještě jistej. +usměje se+ Dáš mi pusu? +zaeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 15:55

Máš spoustu času na rozhodnutí. +zazubí se+ teda, až mě to začne štvát, tak si ho vyndám. prej to strašně rychle zaroste. +usměje se, a objedná si polívku a jídlo+ No jasně, proč myslíš, že jsem si ho nechala udělat. +uculí se+ No... to ti dám. +přikývne, a velice pečlivě mu dá úplně slušnou pusu na rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2014 16:50

Dobře. +uculí se na ni a objedná si hráškovej krém s krevetou a nějakej děsně noobl stejk s bramborama a chřestem ve slanině+ Jo? +zubí se a má úplnou chuť jít to zkusit hned teď, natáhne se k ní pro pusu a pak se na ni zatváří+ No tak kočko. +uculí se+ Prosííím. Polib mě. +láká ji k sobě na svůj sexy výraz+ Já chci vědět, jaký to je.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner