od Styx Lupin » 10 lis 2014 21:07
Věřím ti. Vím, že kdyby to šlo, tak jste spolu +přemýšlí, jakým hrdelním zločinem se ten její tajný přítel provinil, že ho Hakim tak zavrhl, ale nic jí do toho není+ Já bych za svoji lásku určitě bojovala. Ale chápu, jsme každá jiné mentality, jiné víry a výchovy +pochopitelně se jí nelíbí, jak Asiyah rezignovala a podřídila se svému otci, ale nezbývá jí, než to respektovat, nemůže se míchat do jejich rodinných záležitostí+ Kdykoliv si budeš chtít udělat pro sebe čas, stačí říct, o Bahije se ti postarám. Alespoň do té doby, co tady budu +nabídne jí alespoň tuto pomoc, aby se mohla vídat s neznámým častěji+ To znamínko jsem zrovna nemyslela...přesto ani na okamžik na něj nezapomínej +poradí jí s úsměvem+ Spíš jsem si všimla, že občas jsi myšlenkami úplně jinde, něčemu se usmíváš, nebo zčervenáš rozpaky. A jsi trochu roztržitá a nervózní, jako bys neměla čisté svědomí. Hned jsem na tobě poznala, že něco tajíš +mrkne na ni vesele+ Dávej si na to velký pozor +upozorní jí přátelsky+ Ne díky, je to vynikající, ale už mám dost. Možná bych uvítala, kdybys si mohla odpočinout. Trochu mně rozbolela noha.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)