Obývací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 01 led 2015 07:40

+když přijdou ke stromečku, už je tam kupa dárků, tak si začne natěšeně rozbalovat svoji hromádku+ Úžasné, ten had vypadá fakt jako živý! +prohlíží si jej skoro nevěřícně a pak si jej pověsí na krk a zvědavě začne očichávat parfémy, jeden krásněji vonící než druhý a celá se ponoří do těch vůní+ Whisky pro blondýny? Tak to budu asi muset vypít sama +culí se pobaveně, ale samozřejmě, že mu taky dá cucnout;)+ Ach, ty jsou ale fakt nádherné +přímo se rozplývá nad hodinkami+ Zednářské? +konstatuje ohromeně nad tou zednářskou symbolikou+ Jú, to je krása +zavýskne nadšeně nad tím červeným kožíškem, i tou elegantní kůží a neodolá a hned se do toho oblékne+ Tak jak se ti v tom líbím? +předvádí se mu tam v srsti a kůži jako na přehlídkovém molu a projevuje spontánní radost+ To jsem musela být celý rok hodná, když jsem dostala takové krásné dary +uculí se a něžně ho políbí+ Moc děkuji, Remusi, udělal jsi mi velkou radost +s úsměvem ho pak sleduje, jak si rozbaluje svoje dárky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 01 led 2015 07:45

Spoiler: show
Něco na zahřátí do tuhé waleské zimy, abys mi tam v zimě neumrzl. Jsem hledala motiv vlka a Karkulky, ale měli jen dámské... a to bys asi nenosil +zasměje se+

Obrázek

Umíš hrát na saxofon? +poznamená se smíchem, když mu podává pouzdro, ale místo hudebního nástroje jsou uvnitř samé delikatesy, víno z Bordeaux, francouzský salám, sušená španělská šunka, paštičky, holanský pikantní sýr, belgické pralinky+

ObrázekObrázek

Praktický cestovní kufřík na knihy.

Obrázek

Něco na parádu. Ne, není to z toho krokodýla, co mě chtěl stáhnout pod vodu +culí se+

Obrázek

A globus, sloužící zároveň jako bar, abys měl hezky všechno poruce, až budeš zase plánovat další výpravy po světě +mrkne na něj+

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 02 led 2015 12:19

*pozoruje ji při rozbalování a má radost s ní* Myslel jsem, že by ti udělaly radost...*usměje se na ty hodinky a kochá se, jak mu tam dělá módní přehlídku* Nemáš vůbec zač...*mrkne na ni a pustí se do své hromádky* No, to bych si na sebe nedokázal natáhnout...*směje se nad tím dámským svetrem a obhlíží svou pánskou verzi* tenhle je úplně skvělý...v tom určitě nezmrznu. I bez kožichu.*na pouzdro skutečně chvíli vyjeveně kouká* uf...už jsem se lekl, muzikální totiž opravdu nejsem...leda bych potřeboval v lese plašit turisty...*otevře pouzdro a oči mu zasvítí* ale tohle turisti nedostanou...*obhlíží mlsně pochutiny a nad kufrem na knihy se rozesměje* no konečně si budu moct vzít knihovnou s sebou...tedy aspoň část...*už mu v hlavě šrotuje, které vzít s sebou na různé výpravy* cha...no, třeba to byl jeho podobně neřádný bratranec...*přimhouří oči na pásek trošku pomstychtivě - cha - to máš za to, že zkoušíte topit a žrát lidi* a co je tohle?*obchází největší balík dookola, nakonec ho otevře a rozesměje se* aby se mi ještě chtělo pak vycestovat...když to bude tak pěkně všechno při ruce..*mrkne na ni a pak si ji stáhne k sobě do náruče* děkuji, Karkulko, moc krásné dárky...*políbí ji*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 02 led 2015 21:59

+se spokojeným úsměvem ho sleduje, jak si rozbaluje dárečky+ Mám velkou radost, že se ti dárky líbí. Naštěstí jsem je měla koupené dávno předtím, než se mi stalo to s tou pamětí +přitiskne se k němu a oplácí mu jeho polibky+ Víš, že letos poprvé slavíme Vánoce bez sněhu a bez mrazu? Je to docela nezvyklé, že? +směje se, jak mají za okny letní počasí+ Vlastně mám pro tebe ještě jedno překvapení. Co bys řekl tomu, kdybychom konec roku strávili tady? +podá mu pohlednici se zimní krajinou+ Je tam pěkná zima, ale nádherná divoká příroda a polární záře, grizzlyové, vlci, losi, psí spřežení... už víš? +culí se tajemně+

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 04 led 2015 12:29

Stejně si největší dáreček ty...*drží si ji u sebe* To je...ale zase je to změna. Překvapení?*pozvedne obočí a vezme si od ní pohlednici* hmhm...no z toho co povídáš to na nějakou rovníkovou Afriku nevypadá...*směje se* řekl bych ...Kanada? Aljaška? Když grizzlyové...losi...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 04 led 2015 14:54

Ano, Aljaška. Je vidět, že jsi zkušený zeměpisec +zasměje se+ Ráda bych na vlastní oči viděla polární záři. A příroda je tam neskutečně nádherná. A využiješ tam ten nový svetr a já ten kožíšek +culí se celá natěšená+ Já že jsem ten největší dáreček? Tak to by sis jej měl hezky rozbalit a potěšit se s ním +pošeptá mu do ucha toužebně, frustrovaná po jeho polibcích a pohlazeních za ten měsíc odloučení+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 04 led 2015 14:58

+otevřou se dveře, protože zapomněli zabezpečit dům:) a dovnitř vejde Vanessa, ověšená vánočními balíčky+ Tak jsem tady +zavolá z chodby a pak se zarazí, když je tam překvapí v objetí+ Ehm...pardon... veselé Vánoce +uculí se na ně+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 07 led 2015 12:49

+pustí Remuse a obejme sestru+ Tobě taky přejeme veselé Vánoce, Vanesso. Jdeš akorát včas, rozdávají se dárky +uculí se na ni a vymění si mezi sebou dárky a pak pozvou Vanessu ke slavnostnímu stolu a jedí a pijí a slaví všichni spolu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 07 led 2015 19:21

Vidíš, i dárky k tomu máme vhodné...hm..já bych rád, ale mám takový pocit...*slyší, nebo spíš tak nějak vnitřně ví, že jde Vanessa* jen pojď dál...*přisedne si k veselí a baví se přes celé svátky*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 07 led 2015 21:55

+po Vánocích se Vanessa vrátí k assassínům, Styx začne usilovně balit na zimní dovolenou a den před koncem roku se s Remusem přemístí na Aljašku+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont