Obývací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Remus Lupin » 23 led 2015 17:13

No, to vím...*kývne zatímco vybalují a zarazí se, když slyší ten návrh*no....*rovná poněkud nepřítomně věci* a myslíš, že by ti to víc prospělo? Myslím...jít přímo do ...volného boje? Vím, že jsi fakt dobrá, tak bych rád, aby to pro tebe celé mělo hlavně něco, co si můžeš odnést a použít to v budoucnu. A že takových situací je víc než dost...na druhou stranu, já bych asi Postrachovi do cesty nešel...ani cvičně. *uchechtne se, ale pak zvážní*rád bych ale byl u toho...napoprvé...přece jen netuším, co a jak je pro Postracha cvičný souboj....nedovedu si to dost dobře představit.*přizná*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2015 01:05

No, upřímně, nevím, jestli mi to prospěje víc, než ty lekce. To zjistím teprve až to zkusím. Moc dobře si uvědomuji, že bojovat "naostro" s Postrachem bude drsné. Přiznám se, mám z toho trochu strach +řekne mu upřímně+ ale na druhou stranu mě to láká alespoň zkusit. Zatím jsem se ale ještě nerozhodla +přistoupí k němu a obejme ho kolem krku+ Potěšilo mne, že se o mne bojíš +něžně ho políbí za to, že to Remus chce mít pod svojí kontrolou+ Ale jestli máš jakékoliv pochybnosti... jestli se ti to byť jen trochu nelíbí... řekni mi to hned a já zůstanu u zavedeného způsobu učení +usměje se, že to bude respektovat+ Pozvala jsem Postracha na skleničku na Mýtinku. Jestli chceš, můžeš jít se mnou.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 25 led 2015 11:30

*přitiskne si ji k sobě*dobře...tak to zkus. Třeba ho porazíš a budeš muset učit ty jeho...*zasměje se* nelíbí se mi, když ti kdokoliv jakkoliv ubližuje...tak by mě neměl ničím naštvat...nebo zahájím mezidruhový boj a to teprv bude...*zavrčí hrdelně a majetnicky si ji drží u sebe* Tak na skleničku? že bych ti dělal garde? *mrkne na ni* musím zkontrolovat ještě zvěř v práci, jestli nezbořili Příčnou a Zoo...pak bych se připojil...doufám, že mezitím nebudete dělat nepřístojnosti.*mrkne na ni vesele a zase ji pustí*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 25 led 2015 15:50

Porazit Postracha v boji? +rozesměje se tomu+ Myslím, že by byl z toho nadšený. Že jeho lekce byly opravdu úspěšné. Ale to nehrozí. Nerada bych totiž zranila jeho ego, tak se budu radši držet trochu zpátky +cukne pobaveně koutky+ Och ne, žádná válka mezi dlaky a upíry nebude. To bych si pak vyřídila s vámi oběma +protestuje, ale tulí se k němu, jak ji hřeje, že nedovolí nikomu, aby jí ubližoval+ Garde? Nooo, radši jo +přikyvuje vážně+ Ono to bude docela pokušení mít schůzku s mužem, který se podle anket pyšní titulem nej sexy muže +uculuje se na něj rozpustile, ale pak se k němu ještě víc přitiskne+ Ale pro mne jsi jenom ty jediný muž na celém světě +políbí ho na rty+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 26 led 2015 19:45

No, to se drž zpátky... On je takový útlocitný...*snaží se moc nešklebit, ale nejde mu to* No proto...*spokojeně si od ní vezme polibek, pak druhý a třetí a pak se hodně nerad odtáhne* povinnosti volají...uvidíme se tedy později.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 27 led 2015 20:11

+potlačí smích a pomyslí si, kdyby je tak Postrach slyšel, a pak se tam chvíli ocmukávají jako studentíci, než se od sebe konečně odlepí+ Dobře, tak běž. Budu tě čekat +plácne ho laškovně po zadku a pak se jde nahoru obléknout a upravit a vyrazí na Mýtinku na schůzku s Postrachem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2015 23:54

+nemá co dělat, tak se pustí do jarního úklidu a během víkendu vygruntuje celý dům+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 03 dub 2015 09:59

*utrhne se z práce, aby zas nedostal za uši a pustí se do velikonoční výzdoby, jen tak lehce, aby Styx z pohledu na zajíčky nekleplo*
Obrázek
*na stůl postaví kytici*
Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 04 dub 2015 11:49

+jak přijde domů, všimne si velikonoční výzdoby a hned se jí zlepší nálada o sto procent, že je Remus doma+ Vy jste ale krásní +povídá si tam se zajíčky a když uvidí kytici, potěšeně si k ní přivoní+ Konečně jaro +usměje se radostně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 22 kvě 2015 11:13

+přemístí se ze sídla templářského řádu domů a rovnou si přinese z knihovny podrobný zeměpisný atlas a chvíli jej studuje+ No to bude zase úmorné dobrodružství +poznamená otráveně na ta vedra v oblasti, kam je převelená+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont