od Victoria » 15 úno 2015 16:31
+odstrčí napolo rozjedenej předkrm, opře se do židle a založí si ruce na prsou, kouká okázale po všem okolo kromě něj a mlčí+
Víš, že tady máme dokazovat, že se sneseme. +poznamená Jade pobaveně, očividně si to děsně užívá, jak jídlo tak tu situaci+
Pořád nejseš mrtvej. +podotkne nafoukle, a nesouhlasně sleduje jak mu chutná+ Takže si myslím, že to dost zvládáme. +uculí se trochu+
Miláčku, kdyby na to došlo, bradou vzhůru bys skončila ty. +ujistí ji blahosklonně přes sklenici vína, mávne na číšníka ať odnesou talíře, vytáhne cigarety a zapálí si+
Tady se docela určitě nesmí kouřit. +upozorní ho velice škodolibě, a dívá se na něj, jak se sklání nad cigaretou, vlasy mu spadnou trochu do čela a plamen sirky se mu odrazí v očích, a trochu ji píchne v břiše+
To je mi docela určitě jedno. +odvětí Jade, zhluboka si potáhne a blaženě přimhouří oči+ Chceš taky? +nakloní hlavu na stranu tázavě, skoro jako by jí nabízel víc jak cigaretu+
Já mám svoje. +vytáhne si krabičku, vyhne se mu pohledem a v duchu si strašně nadává, že se nechá rozhodit+
+ten křivej úsměv se Jadeovi akorát prohloubí, jako by věděl svý, škrtne sirkou a natáhne ruku, aby jí připálil, a lehce se přitom dotkne klouby prstů její dlaně, úplně náhodou+
+Vicky si trochu potáhne, aby cigareta chytla, a moc dobře ví, že on nedělá nic úplně náhodou, ale překvapí ji to, zvedne k němu oči, a chytne se do jeho upřenýho pohledu, kterej tam už čeká nastraženej, blíž než by jí bylo příjemný. rychle se odtáhne, možná trochu moc rychle, soudě podle jeho pobavenýho úšklebku, vyfoukne kouř, a poněkud zoufale vyhlíží hlavní jídlo+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.