od Altair » 22 úno 2015 23:44
+jak na něj Bea zavrčí, zamračí se, jak není zvyklý, aby ho žena kárala+ Nejsem zbabělec. Když si to se mnou někdo chce rozdat, rád mu ukážu, že to pro něj nebyl moc dobrý nápad +odporuje jí, ale taky chápe, že to Bea říká proto, že má o něj strach+ U nás je polibek projevem přátelství a lásky. A ani jedno z toho nesplňuje ten od toho smrtijeda +mezi obočím se mu utvoří hluboká vráska+ Muslimové se nelíbají jen tak na potkání, a už vůbec ne na veřejnosti. Je to hluboce intimní záležitost. Znamená to, že k tomu druhému něco cítí... přátelství nebo dokonce lásku +vysvětlí jí jejich pohled na věc a pak se musí taky usmát+ Kdyby tě líbal někdo jiný? +zamyslí se+ Kdybys byla moje... asi bych zpočátku zanechal za sebou pár mrtvol, než bych si zvykl na to, že tě muži budou líbat +uculí se, čímž jí dá najevo, že až tak drsné to nejspíš nebude+ Moje ale nejsi... ne úplně... takže budu muset mlčky trpět a tolerovat, když tě někdo políbí +řekne jí to, jak to cítí+ Beru Amona, beru tvé dobré přátele. Zbytek si připíšu na svoji černou listinu. A Dolohov bude na prvním místě +zasměje se potutelně+ Nemusíš se o mne bát... tenkrát jsem ještě netušil, s kým mám tu čest. Dnes už bych mu nic takového nedovolil. Ale... děkuji +políbí ji do vlasů, jak ho to potěšilo+ Sebevrah? Možná... ale jako asasín mám se sebevražednými misemi bohaté zkušenosti a vidíš, pořád žiju +mrkne na ni a pak ji radši pustí, jak dojdou na doslech hlasů ze sálu+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!