Komnaty Tonyho Dolohova

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Komnaty Tonyho Dolohova

Příspěvekod Altair » 12 úno 2015 19:58

Altair-Tony: +švihne po něm nevraživým pohledem, že Tony zírá Bei do výstřihu, ale ještě je to pořád málo k tomu, aby ho zabil. Když ale Tony důvěrně políbí Beu na tvář, zablýská se mu v očích a prudce Tonyho od ní odstrčí, až odlítne o kus dál+ Nejsi už nějak moc drzý, kámo? +sykne na něj varovně a nenápadně si přiloží prst na pojistku dýky na zápěstí+
Naposledy upravil Altair dne 14 úno 2015 02:20, celkově upraveno 1
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » 12 úno 2015 19:59

Tony-Altair: +přes Tonyho tvář přelítne vlna hněvu a to není dobré znamení+ Každý, kdo na mne kdy sáhl, toho do své smrti litoval +procedí zlostně mezi zuby, propalujíc ho pohledem+ A ty... kámo... budeš nejvíc +nečeká na další asasínův útok a bleskově sáhne pod košili po hůlce+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Beatrix » 12 úno 2015 20:14

Bea - Tony: To je od vás milé...+usměje se co nejpříívětivěji, jak si cení jeho obav o její reputaci+ Ále, to se stává...+zatváří se, že o nic nejde, ale hezky se nastaví k poblahopřání+ Děkuji...-+no pak jen zamrká+ Altair! +otočí se na něho s jistou obavou+ Pánové - no tak! +stoupne si mezi ně (a doufááá! že ju Tony nezabije!)+ Dnes jsme tady na večírku! Přece si nenecháte tímto malým...nedorozuměním! zkazit večer...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 14 úno 2015 02:13

+jak se Bea postaví do cesty jeho případné kletby, téměř okamžitě skloní hůlku a ovládne svůj hněv, Bei skutečně nechce ublížit+ Omlouvám se, slečno... nechal jsem se unést. I za ten polibek +uzná, že si možná opravdu dovolil až příliš. Pomalu zastrčí hůlku do košile a pohlédne nepřátelsky, ale už ovládajíc svoji zlost, na Altaira+ Doufám, že se my dva střetneme i na jiné půdě, než jen v mém pokoji.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Altair » 14 úno 2015 02:16

+když si Bea obětavě stoupne mezi ně, přiskočí k ní, aby ji ochránil svým tělem, ale už není před čím. Přesto ji drží u sebe, nevěří tomu nevyzpytatelnému smrtijedovi ani za mák+ Nic by mě nepotěšilo víc +přijme Tonyho výzvu a pak se obrátí k Bei+ Radši půjdeme. Skutečně nechci, aby nám cokoliv zkazilo společný večer +ještě se ohlédne k Tonymu, že tohle si s ním pak vyřídí a otevře Bei dveře do chodby+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 15 úno 2015 12:43

+Zavrtí na Tonyho omluvu hlavou, že se nemá proč omlouvat+ To je přece v pořádku, je to jen pusa na tvář! +zamračí se trochu na Altaira - příště už žádnou nedostane, fňuk!+
Jestli se vy dva hodláte vzájemně zabíjet, tak počítejte s tím, že toho kdo přežije dorazí Amon sám. +oznámí jim suše skutečnost+
Nepovídej... +zamrmle trochu, kývne Tonymu na rozloučenou a vyjde na chodbu, kde se ale hned otočí na Altaira a netváří se moc přívětivě+ Chceš zase skončit u něho ve sklepě?! Dal mi proboha pusu na tvář, neznásilnil mě! Je hezký, že žárlíš +moooc!+ ale nemůžeš kvůli mně vyzívat na souboj Smrtijedy! Vy dva se vzájemně zabijete a Amon bude naštvanej na mě!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 16 úno 2015 20:57

Bea: +trochu se zalekne její výhrůžky, merlin ví, že nestojí o to, aby se to dozvěděl Amon+ Ještě jednou se omlouvám, jestli jsem vám svou přítomností narušil večer, madam +skoro uctivě ji vyprovodí ke dveřím a ukáže jí cestu, kudy se dostane do sálu. Altairovi už nevěnuje ani opovržený pohled, jako by tam ani nebyl+

+po jejich odchodu si dojde pro něco do ložnice a pohled mu padne na uválenou postel+ Ten zmetek! +procedí přes zatnuté zuby, ale pak se zlomyslně ušklíbne, že odhalil, co má ten frajírek z východu tady za lubem+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Altair » 16 úno 2015 21:20

Bea: +jak se za nimi zavřou dveře, chvíli ještě bojuje se vztekem na Tonyho, jak jim všechno zkazil+ Já jsem ho nevyzval. Přijal jsem jeho výzvu. A myslel jsem to vážně +odpoví chladně, ale jak Bea mluví, postupně si uvědomuje, že se asi nezachoval úplně podle jejich evropských pravidel+ Promiň... nechci tě jakkoliv omezovat. Musím si pro příště pamatovat, že polibky ve vašem světě zdaleka neznamenají tolik, co v našem +tudíž je tak nějak smířený, že Bea jich za dnešní večer určitě ještě pár dostane+ Ale vadilo mi, že tě líbá zrovna on. Neměl si vůbec dovolit na tebe sahat! +zatne pěsti. Zamračeně poslouchá Bein proslov, ale z jejího hlasu vycítí, že si ve skutečnosti dělá o něj starost a tak to nevydrží a přitáhne si ji za ruku k sobě+ Pojď sem +sevře ji v náručí+ V jeho sklepě neskončím. To ti mohu slíbit +uklidní ji a pak jí uličnicky koukne do očí+ Ale... kdyby na to došlo, kvůli tobě bych vyzval na souboj kohokoliv +mrkne na ni škádlivě+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 úno 2015 15:53

Tony: Nic se nestalo...jen...si nezadělávejte na problémy. +doporučí mu dobrosrdečně a poděkuje, že jim ukáže směr - i když to tam zná jak svý boty...+

(co když to uválel někdo jinej? dyť je to tam jak na václaváku!)

Altair: Nemáš co přijímat cizí výzvy! +zavrčí, i když je jí jasný, že je to blbost+ Pfch, vážně! Já to taky myslím vážně! Kvůli takové kravině! +musí to trochu vydýchat no, ale zavrtí hlavou+ Mně se neomlouvej, raději zařiď, ať se vy dva sami nikde nepotkáte! +koukne po něm zkoumavě+ A co znamenají u vás? +a chtě nechtě, se začne usmívat+ A kdyby mě líbal někdo jiný? +jak si ji přitáhne, tak se ještě chvílu jakože tvááříí, ale pak ho obejme kolem pasu+ Musela bych si tam pro tebe dojít osobně. Vážně. +podívá se mu do očí, že by tam fakt šla+ A né, že bych toužila po tom nechat se zmlátit zrovna od Dolohova...+ušklíbne se+ Kohokoliv? +pobaveně, ale tak jako spokojeně zavrtí hlavou+ Ty seš sebevrah! - Teda ne, že bych tě podceňovala, ale zrovna v tomhle světě...jsou schopnosti relativní..+že kouzla a tak+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 22 úno 2015 23:44

+jak na něj Bea zavrčí, zamračí se, jak není zvyklý, aby ho žena kárala+ Nejsem zbabělec. Když si to se mnou někdo chce rozdat, rád mu ukážu, že to pro něj nebyl moc dobrý nápad +odporuje jí, ale taky chápe, že to Bea říká proto, že má o něj strach+ U nás je polibek projevem přátelství a lásky. A ani jedno z toho nesplňuje ten od toho smrtijeda +mezi obočím se mu utvoří hluboká vráska+ Muslimové se nelíbají jen tak na potkání, a už vůbec ne na veřejnosti. Je to hluboce intimní záležitost. Znamená to, že k tomu druhému něco cítí... přátelství nebo dokonce lásku +vysvětlí jí jejich pohled na věc a pak se musí taky usmát+ Kdyby tě líbal někdo jiný? +zamyslí se+ Kdybys byla moje... asi bych zpočátku zanechal za sebou pár mrtvol, než bych si zvykl na to, že tě muži budou líbat +uculí se, čímž jí dá najevo, že až tak drsné to nejspíš nebude+ Moje ale nejsi... ne úplně... takže budu muset mlčky trpět a tolerovat, když tě někdo políbí +řekne jí to, jak to cítí+ Beru Amona, beru tvé dobré přátele. Zbytek si připíšu na svoji černou listinu. A Dolohov bude na prvním místě +zasměje se potutelně+ Nemusíš se o mne bát... tenkrát jsem ještě netušil, s kým mám tu čest. Dnes už bych mu nic takového nedovolil. Ale... děkuji +políbí ji do vlasů, jak ho to potěšilo+ Sebevrah? Možná... ale jako asasín mám se sebevražednými misemi bohaté zkušenosti a vidíš, pořád žiju +mrkne na ni a pak ji radši pustí, jak dojdou na doslech hlasů ze sálu+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord