Tak já nakonec nedorazím Jsem nemocná, tři neděle jsem se snažila to rozchodit, až mě to skolilo úplně, takže využiju zbytku jarních prázdnin a zkusím se z toho vykřesat, než se budu muset zas vrátit do pracovního procesu. Tak si to tam krásně užijte a počítejte se mnou příště
Já zatím bojuju s bacilem, uvidím zítra, ale snad bych měla dorazit. Akorát mám odpolední, tak uvidím, jak budu vypadat.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
No tak já jsem relativně ok, pokud zítra vstanu, měla bych dorazit...jsem ted po odpolední, tak jsem ráda, že jsem ráda. Jestli se tedy scházíme, v mini počtu??
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Supér! To dospíš ve vlaku No já myslím, že jo, ne? Čtyři není zase tak málo, mám pocit, že sme se tak i scukávaly už. Ale jako záleží na vás z dálky...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
no jo, ve čtyřko už jsme se slízali:) Tak já budu v 11 na nádru:) kdyby co, ozvu se mobilem, čísla na sebe máme:)