Komnaty Tonyho Dolohova

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Komnaty Tonyho Dolohova

Příspěvekod Beatrix » 05 bře 2015 23:38

+Poslouchá ho a chvílu se tváří trochu umíněně, že proč by to nebylo možný - chlapi...muslimové, ehm..., ale pak zavrtí hlavou+ Ne...to ne... +sklopí provinile oči+ Chováš se ke mně hezky...nikdo se ke mně už takhle nechová.
+Ona by se v té náruči nejrači fakt ztratila, protože si teď příde hrozně rozhozená a zranitelná, což moc ráda nemá+ Moje srdce mě rádo mučí...+zamrmle si a zhluboka - co to teda jde, když je přimáčklá na něho - vdechuje jeho vůni. Jak ucítí, že se Altairovo tělo napjalo a ještě když se od ní odtáhne, tak se na něho podívá s obavama, spíš by byla rači, kdyby to neslyšel, no byla to její spontánní reakce na to jeho povídání o ní v jeho srdci. Opatrně přikývne+ Promiň, neměla jsem to říkat nahlas... +pousměje se rozpačitě+ Vždycky mi na tobě záleželo. Kdyby to tak nebylo, nescházela bych se s tebou za Kristiánovýma zádama. Neriskovala bych to, že mu ublížím jen pro zábavu. Že si zničím rodinu. +lehce zavrtí hlavou+ Omlouvám se, tohle asi nechceš poslouchat+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 07 bře 2015 01:04

To už jsem si taky uvědomil +v tom s ní chtě nechtě musí souhlasit+ že když jsem s tebou, v některých situacích se chovám jinak, než jsem byl zvyklý +skloní hlavu a zamyšleně kouká do země+ Předtím jsem neměl potřebu být se ženou jinak, než jen si odbýt své potřeby a víc se o ni nezajímat. S tebou... +váží slova, je vidět, že se mu o tom těžko mluví+ je to jiné. Zjistil jsem, že jsem vděčný už jenom za to, když tě mohu vidět +svěří se jí, ale jen proto, že ona byla k němu taky upřímná, sám od sebe by jí tyhle věci nikdy nahlas neřekl+ Neomlouvej se... jsem hrozně rád, že jsi mi to řekla. Teď už vím... +přitiskne si její hlavu na hruď, aby mu neviděla do tváře+ že nejsem v tom sám.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 07 bře 2015 15:43

A...to ti vadí? Že se chováš jinak? +zeptá, protože z toho Altair nevypadá být moc nadšeně+
+usměje se potěšeně+ To je hezký. Jsem ráda, že aspoň někdo mě rád vidí.
Jo...ale zároveň jsem tě tím zatížila. +je naštvaná sama na sebe, ale pak nachvílu zadrží dech, jako by nemohla uvěřit tomu co slyší a nadechne se až když má pocit, že by se začla dusit+ Altair...+vydechne jeho jméno a sková si obličej na jeho hruď, protože jí už zase tečou slzy a celá se trochu třese, jak se snaží přemoct pláč+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 08 bře 2015 02:32

Mně to samozřejmě nevadí. Jen se s tím snažím srovnat. Jediné, na čem mi doteď záleželo bylo, abych přežil. Teď budu žít ve věčném strachu i o tebe +připomene jí, co jí kdysi říkal o ohrožení blízkých asasínů. Když se Bea roztřese pláčem, přitiskne ji k sobě a konejší, nic lepšího jej nenapadne, jak si s novou situací ani sám neví moc rady+ Jsi v pořádku, Beatrix? +dělá si starosti, jestli to byl dobrý nápad říct jí to a pak jí zvedne hlavu a setře jí prstem slzy z tváře+ Tak a teď vypadám, jako bych se pobryndal vodou +poznamená se smíchem, když si všimne mokrého fleku na hrudi+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 bře 2015 12:50

Ale tak to musí být i dál! Tvojí hlavní starostí musí být přežít! +podívá se na něho trochu semetrikovsky+ O mě si starosti nedělej...stejně to nemáš jak ovlivnit a i kdyby se mi něco stalo, tak to nebude tvá vina.
+Tiskne se k němu a přikývne, že je, podívá se na něho nahoru oddanýma očima+ Já si prostě nemůžu pomoct...+posmrkne a musí usmát+ vodou je to ještě dobrý. +omluvně mu "opráší" oplakaný místo a promne si čelo+ Nějak se nám to tu zvrhlo, co?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 10 bře 2015 21:01

To ti tentokrát slíbit nemohu +že si o ni nebude dělat starosti+ Nic už nebude takové jako předtím +hladí ji po zádech, jak je mu s ní příjemně a pak jí chytne ruku, kterou ho tam oprašuje+ Je to jenom voda... ne krev +poznamená s úsměvem a pak chvilku přemýšlí+ Všechno se nám nějak vymklo z rukou +přikývne nakonec+ Ale kvůli tomu nemusíš plakat +uculí se a dootírá jí slzy+ Já jsem tomu rád. Bude to naše tajemství.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 11 bře 2015 20:10

To je možná škoda...+proplete si s ním prsty+ Předtím jsem pro tebe byla nedostupnější...přitažlivější..+pousměje se+ Ale vážně. I když mi to slíbit nemůžeš, tak můžeš být klidnej, nic se mi nestane.
+spokojeně by i vrněla, jak ji má u sebe a omluvně se na něho podívá+ No ještěžetak, moje šlechtická je vzácná! +mrkne na něho+ To jo...+přitaká mu+ Já vím...+vysmrká se upraví si oči v odrazu nějakýho kovu tam+ Musí to být naše tajemství...kdyby se to "někdo" dozvěděl...+zamračí se+ způsobila bych hodně neštěstí. Tak...vypadám normálně? +otočí se k němu jak se upravovala+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 11 bře 2015 23:21

Nedostupnější možná, ale čím blíž tě poznávám, tím víc mi připadáš přitažlivá. Pořád objevuji nějakou tvoji novou krásu +bloudí po ní očima+ To, co jsi mi prozradila, se nikdo nedozví... ne ode mně +ujistí ji a ještě chvíli ji hladí po ramenou, jakoby tomu pořád ještě nemohl uvěřit+ Vypadáš skvěle +odpoví bez přemýšlení+ I s těma rozmazanýma očima +uculí se na ni a ještě jí bříškem palce setře šmouhu po řasence ze spodního víčka a pak se na ni usměje+ Teď jsi naprosto dokonalá.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 14 bře 2015 01:50

+Usměje se a zakroutí nad ním pobaveně, ale vděčně hlavou+ Kdo by tušil, že jsi takový gentleman. To je tím, že jsi mě ještě nepoznal pořádně. +zakoulí naoko vážně očima - i když to myslí i trochu vážně+ Asi tě zklamu, ale všechnu mou krásu máš už dokonce i osahanou, natož objevenou. +pohladí ho po tváři+
Děkuju. +dá mu vděčně pusu na bradu a když jí řekne, že vypadá skvěle, tak si jen povzdychne a zbožně na něho koukne, jak je úžasnej+ Néé, to musím vypadat jak panda! +směje se a nechá si upravit oči+ Danke schön! +poděkuje jako slušně vychovaná holka a koukne k sálu+ Asi bysme se měli jít podívat jak to pokračuje...+a když nakouknou do sálu, tak vidí, že už se to tam pomalu rozchází+ Mmmh...+obhlídne to, Kris nikde, tak se otočí zpátky k Altairovi+ Vypadá to, že ti můžu ukázat tvůj pokoj...jestli teda chceš? +zamrká na něho řasama+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 15 bře 2015 15:05

Muslim gentleman? +rozesměje se+ Myslím, že ne. Gentlemani říkají ženám to, co chtějí slyšet. Já ti říkám to, co cítím +přejde jí prsty po tváři+ Posouzení nech na mně. Když řeknu, že pořád na tobě objevuji něco nového, myslím to upřímně. A nemusí to být nutně jen fyzická krása +mrkne na ni tajemně+ Máš pravdu, měli bychom jít, aby si náhodou někdo nevšiml, že jsme už nějak dlouho pryč +vykročí za ní k sálu a když se Bea začne rozhlížet, pozoruje ji a nějak instinktivně vycítí, koho vyhlíží+ Kristián nedorazil, že ne +konstatuje poté, co se Bea nabídne, že mu ukáže pokoj+ Pochopitelně, že chci. Těším se na to celý večer +skloní se k jejímu uchu šeptem+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord