Kdyby byl švec, tak my dva bychom se nikdy neznali, a to by byla velká škoda +poznamená s úsměvem+ Tu nesnášenlivost k templářům mi otec vštěpoval od dětství, takže to nebyla náhoda, že jsem se stal asasínem, byl jsem k tomu předurčen. Hm, je to moc dobré! +znovu se napije a rozesměje se, těžko říct, jestli vlivem těch prášků, nebo ho pobavila její otázka+ Mléko? Muslimové pijí mléko úplně běžně. Hlavně kozí a ovčí. Tak když famózní, tak to přijdu někdy ochutnat +plánuje si+ A kdo vám to řekl, že nejste přirozeně krásná? +zadívá se na ni pozorně+ To nalíčení vám sluší, nic naplat, ale kdybyste byla mojí ženou, zakázal bych vám to. Podle mého názoru žádné nepotřebujete, protože jste i bez šminek krásná žena, a já mám rád přirozenost +projeví se trochu dominantně+ To jsou ale jenom takové úvahy, co kdyby, protože mojí ženou nejste a asi ani nebudete +pokrčí rameny, jako kdyby ho mrzelo, že jí to nemůže zatrhnout:)+ Pokud bych ji chtěl zabít, zabil bych ji její vlastní dýkou +kterou mu zapomněla v krku:D+ Umím, na tom není nic moc těžkého. Sice máme v pevnosti na to lidi, co to dělají, ale já se tím rád bavím ve volném čase. Tenhle jsem si taky dělal sám +ukáže jí ten svůj
http://ac-obleceni.cz/wp-content/upload ... 32x268.jpg + Tak vidím, že jste nás, špatné kluky, pěkně prokoukla +zasměje se tomu nakonec, protože uzná, že má vlastně pravdu+