jo, myslím, že vím, kde jsou ty body, z kterých by nám mohla vyrůst nějaká větši krize. +pousměje se trochu+ takže je to akorát potřeba víc hlídat. +uculí se trochu víc, aby to nevypadalo, že si stěžuje+ však seš svoje vlastní zaměstnavatelka, tak si může schválit dovolenou jakou chceš, ne? +zazubí se+ to úplně chápu, já mám akorát jeden podnik, a jsem ráda, když to stíhám. na druhou stranu moje schopnost time managementu je žalostná, oproti tvojí určitě. +směje se, a dopije kafe+ to by bylo fajn, nebyla jsem tancovat ani nepamatuju. +přikyvuje nadšeně, tak někdy příště no
+ mě lektvary baví, připomíná mi to vaření, ale preciznější, ale nikdy jsem nebyla na špičkový úrovni, maximálně si dokážu uvařit lektvary pro denní potřebu, na bolest, a tak... +pousměje se+ takže si nejsem jistá, jestli by to nebylo trochu moc náročný. +pokrčí rameny+ to je jasný, vzhledem k jeho resumé. +přikývne se smíchem+ asi uvidím, spíš jsem si chtěla dokázat, že na to mám. +usměje se+ no byron je moc nadšenej, děsně rád mi projíždí učebnice. +zazubí se+ je fakt, že jsem se trochu bála, jak to vezme, pač jsem teď podstatně míň doma, ale byl fakt pyšnej, že mě vzali. +usměje se hezky+