Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Beatrix » 22 bře 2015 00:55

+zvedne udiveně obočí+ Co je? Nějakej průser v práci? Teda...jestli o tom chceš mluvit...+zatváří se, že nechce vyzvídat+ Život? Né...to já...jsem ta největší potvora, jakou můžeš široko daleko najít. +prohlásí vážně a mává na číšníka, že dolít+ Ne...já už nechci...mám chuť se vším seknout a prostě to zabalit. Jsem z toho všeho unavená. Jo, je to asi jediný místo, kde by mě fakt nikdo nehledal.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Barman » 22 bře 2015 14:39

+opět se připlouží k jejich stolu+ A co pro vás dámo? +zazubí se na Styx a před Beu postaví další velkou sklenici, když potřebuje+ Skotskou nemáme, můžu vám přinýst irskou, nebo americkou, madam. +hodí po Styx oslnivým zhuleným úsměvem+
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » 23 bře 2015 01:40

+Poděkuje a hned upíjí další pitivo, pak se na něho zadívá a zkoumavě se optá+ Vedete tu taky něco tvrdšího, než alk? Zrovna teď bych si vážně dala lajnu.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 23 bře 2015 11:59

Ne, v praci dobry, ale mam nejake spatne obdobi ci co +zatvari se jako lekla ryba+ Sebektitika je dobra vec. Pokud mas pocit, zes neudelala neco spravneho, vzdycky je sance to napravit +mrkne na ni, ze bude lip+ Jak zabalit... to uz nechci slyset! Pocem +obejme ji a chvili se tam spolu kymaci v objeti+ Chlapi. Mam pravdu? +tipne si, ze co jineho by holky jako ony mohlo trapit+
+otoci se na barmana, okamzik zavaha a pak se na nej usmeje+ Zustaneme radsi v Evrope +na tu whisky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Barman » 24 bře 2015 00:02

Jasný, tak irskou. +přikývne s úsměvem a donese jim tam všechno pití, co si objednají+ No... něco tady mám. +přikývne a koukne na Beu+ Ale je to dost... neobvyklý. +pošeptá a zvedne obočí, jestli chápe+ Ale za to to má vážně skvělý účinky. +pokyvuje hlavou+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » 25 bře 2015 13:38

Styx: +zamračí se+ Už aji ty? Bože kam sme se to dopracovaly! +zapije to rači+ Napravit? +lehce hystericky se zasměje+ To už by spravila jenom kulka mezi oči! Mně! +zakroutí hlavou a obejme ji, i když spíš tak rezignovaně+ Fakt to stojí za houby všechno.
Chlapi. Za všechno můžou chlapi. A nejhorší to je, když je miluješ!

Barman: Neobvyklý. +zopakuje a zamrká, že moc nechápe, co by to tak mohlo být (resp. jakou dávku neobvyklosti to obsahuje), ale mávne rukou v gestu - sem s tím+ Nevadí. Beru to. - Jen ať to nemá nic společnýho s pavoukama! +upozorní ještě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2015 23:01

Kašli na chlapy, my na to vyzrajeme. Žádná kulka... opijeme se! To prý pomáhá +prolije si hrdlo irskou a objedná další+ Dnes večer vymetám všechny místní bary a putyky. Můžeš se přidat, jestli chceš +mrkne na ni a pak zpozorní, co že to Bei barman nabízí za neobvyklý matroš+ Já chci taky +přihlásí se jako ve škole+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Barman » 26 bře 2015 22:51

Je to dobrý, ale je to drahý. +pousměje se děsně tajemně+ Je to prach z andělských křídek. +sdělí jim a rozhlídne se kolem, jestli je nikdo neposlouchá+ Ne jako z těch mejch, ty stojej za prd, z pořádnýho anděla. A díky němu se budete jako andělé cítit. +koukne na ně na obě+ Tak co? Dvě dávky?
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » 26 bře 2015 23:56

Styx: Ráda bych sdílela tvůj pozitivní pohled na svět, ale...je to v hajzlu..je to totálně v hajzlu... Všechny? To se projdeš! +ale přikývne+ Zní to jako dobrej plán!

Barman: +zakoulí očima nad tím drahý a hned vytáhne kreditku, no jak jim řekne co to je, tak na něho chvílu doslova zírá s nakrčeným čelem a vypadá dost zřetelně na to, že přemýšlí, jestli si z nich nedělá prdel+ Co-že? +zamrká, jestli už není fakt pod obraz+ Jako...to sou nadrcený...nebo mají takovej ten pyl jako motýlí...nebo se na nich usadil bordel a pak se to smete? +ještě chvílu zírá, no pak nazná, že je to fuk a kreditku mu podá+ Ať je to, co je to, hlavně, že to bude fungovat - jo, a nesmí mi to rozežrat přepážku! +poťuká si ukazováčkem na nos+ Mám chronickou rýmu!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Barman » 28 bře 2015 14:44

To jako ten prach, co se z nich sype. +zamává rukama ve vzduchu+ Jako ten motýlý. +přikyvuje, koukne na její kreditku a trochu udiveně+ Tady kreditky nebereme, puso. Napíšu vám to k účtu. +uculí se a vytáhne sáček a z něj dvě psaníčka a podá jim je. Ani s tím nedělá žádný extra tajnosti+ Tvýmu nosíku se nic nestane, neboj. +usměje se na Beu+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern