Styx píše:+no jo:D+ Budu to muset vydržet až domů, chci si to pořádně užít, tentokrát žádná rychlovka +uculí se a zakousne se do dortíku a skoro jakoby cítila, jak jí to uklidňuje rozrušené nervy:)+ Myslíš, že je to vhodná kombinace? Dort se steakem? +hned to vyzkouší a zakousne k zákusku jeho masíčko+ Dneska už mě nerozhodí vůbec nic, už jsem si svoji dávku adrenalinu vybrala +mávne se smíchem rukou+ A nechci se opít, zatím, doma tě totiž čeká malé překvapení. Slavnostní večeře, menu jako před šesti lety... můžeš hádat, co +uculí se+ a všechno ostatní, co k tomu patří +mrkne na něj tajemně+
Styx píše:Beatrix píše:+pak se otočí a jde dovnitř, upravit se+
+mezitím si odskočí na toaletu a jak si před zrcadlem upravuje rozmazané oči a mejkap, vstoupí dovnitř Bea (doufám, že se šla upravit sem:))+ Ahoj Bei, ještě jsem neměla čas tě pozdravit +obejme ji radostně+ Jak si užíváš večer? Mimochodem, moc ti gratuluji k výhrám a krásným cenám!
Remus Lupin píše:To abych se fakt posilnil. *cukne koutky* hm..to nevím, zkus...*kouká, co to s ní udělá, ale zdá se, že nic, alepoň zatím* tak menu jako před šesti lety? To aby se to tady moc nevyjídal...hm, čenichám nějaké opravdu povedené překvapení...*pozoruje ji, jak se tváří tajemně jak hrad v Karpatech* Tak doufám, že z toho neklepne mě. To by bylo..momentálně nepraktické.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků