Kouzelné komnaty pro hosty

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Kouzelné komnaty pro hosty

Příspěvekod Beatrix » 12 dub 2015 14:36

Nemám nízkou sebedůvěru. Jsem realistka! +brání se+ Mh...+skloní hlavu a sice mu to neslíbí, ale sama si slíbí, že už se s ním o takových věcech nebude bavit+ To není pravda...ty víš, co si zasloužíš. +podívá se na něho+ Ráj. +ty panny jejich...+
Mmm rači né. Né, že by se mi nelíbil sestřih dohola, ale takhle je to ideální.
Ale vypadá to tak! A já takový věci říkám, jenom když je vážně myslím! +vypadá trochu dotčeně, no spíš ji to mrzí+
+Trochu od něho o pár kroků couvne, jen tak ze zkušenosti, pro jistotu+ Jak dělíš? O nic se nedělíš. Prostě tě miluju a tečka. S nikým okolo to nesouvisí! V tomhle přece není žádný druhý, nebo třetí místo! Pro všechny bych dala ruku do ohně! +posmrkne docela nahlas, jak je ubrečená a místnost kolem nich viditelně potemní. Mlčky - a plačíc- ho sleduje a když udělá těch pár kroků k ní, tak sebou trochu cukne a ještě o krok ustoupí a pak zadrží dech a čeká prakticky už cokoliv, no jak ji obejme tak se lehce roztřese a chytne ju novej záchvat pláče. Neobjímá ho, ani neví, jestli by měla - kvůli němu samotnýmu, protože mu jako jobovka bude připadat asi úplně všechno z jejího života a tak tam jen tak stojí a brečí+ Ale ty nepatříš jenom mně! +podívá se na něho ublíženě nahoru+ Ty máš svýho Boha, svoje Assassíny, svou kulturu. A věř mi nebo ne, taky pro mě není úplně snadný to akceptovat, protože to znamená, že my dva spolu nikdy nemůžeme žít jako rodina. Ne tak, jak by to v jiným případě šlo.
Já vím, že je to semnou...komplikovaný, že jsem náročná a hysterická, ale chci tě mít ve svým životě nehledě na všechno ostatní. A nechci tě zraňovat, nechci ti způsobovat bolest! +vysmrká se nahlas pořádně+ Chci, abys semnou byl rád. Mrzí mě, že jsem ti to neřekla už dávno, netušila jsem, že to nevíš! +opře se mu čelem o hrudník a zaslzává mu zase košili+ Měl by sis rozmyslet, jestli tohle chceš...jestli...to můžeš akceptovat. +podívá se na něho+ Hnusím se ti teď? +a pozorně sleduje jeho výraz+ Nechci, aby ses přetvařoval...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 13 dub 2015 22:45

Mám tě rád takovou, jaká jsi. Kdyby se mi něco nelíbilo, poznala bys to. Neumím se přetvařovat +jak jí ostatně před chvílí dokázal+ Ráj si zasloužím až po smrti. Ale na tomto světě chci být v ráji s tebou.
Nechtěl jsem zpochybnit tvá slova. Vím, že mě miluješ +neunikne mu, jak před ním Bea couvne a píchne ho z toho u srdce+ Neublížím ti +obejme ji, opatrně, aby ji ještě víc nevystrašil+ Ty se mě bojíš? +zeptá se potichu a jak se mu Bea třese a vzlyká v náručí, hladí ji po zádech a nechá ji vyplakat+ Máš pravdu, oba máme ve svých životech pár věcí, které nemůžeme změnit +připustí nakonec+ Pokud chceme být spolu, musíme to vzájemně akceptovat. A já s tebou chci být +pohladí ji+
+zvedne jí hlavu, aby se jí podíval do očí+ Chci to vědět, ať už je můj momentální postoj k tomu jakýkoliv. Chci to pochopit a pokusit se s tím sžít. Protože mi záleží na tom, abys byla šťastná +přitiskne ji k sobě, jak se o něj opře+
+Hnusit se mi? +nevěřícně zakroutí hlavou+ Co tě to napadlo? Tady asi někdo dostane dnes v noci na zadek za takové křivé obvinění +poklepe velevýznamně prsty na svůj řemen a koutky mu přitom cukají+ A už nebreč, dostaneš rýmu a budeš v noci chrápat +řekne starostlivě a podá jí čistý kapesník, aby se vysmrkala+ Máš povoleno brečet pouze štěstím +ofoukne jí slzy a políbí ji na rozmazaná víčka+ A když teď budeš hodná holka +mrkne na ni tajnůstkářsky+ něco ti ukážu.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 20 dub 2015 23:13

Dobře...+přikývne a podívá se mu do očí+ Věřím ti. +chvilku na něho tak oddaně kouká a pak zase sklopí zrak+
Já vím...promiň...já jenom...nedivila bych se ti. +Sama by si nejrači naliskala+ M-m. +zavrtí hlavou, že se ho nebojí, no obezřetnosti není nikdy dost+ Jenom...jsi kdo jsi a...to se nezmění. +že dělá horší věci, než by bylo jí fláknout+
Já s tebou taky...+posmrkává a podívá se na něho, jak jí zvedne hlavu+ Ale...nelíbí se ti co slyšíš... +brečí mu dál do košile, než se na něho zase podívá a musí se pousmát, jak jí vyhrožuje nářezem+ Altair...myslím to vážně... Néé! To rači půjdu spát jinam! Nechci, abys mě celou noc musel poslouchat! +ale ochotně se vysmrká a vezme zavděk nabízeným kapesníkem+ Jo tak...to bych si v životě asi moc nepoplakala...+ušklíbne se trochu+ Né, že bych nebyla spokojená a tak...alee... +utírá se oči a zvědavě na něho koukne+ Jo? A co?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 24 dub 2015 23:52

+skloní se k ní a políbí ji na rty+ Nemusíš se mě bát. Tobě bych neublížil +pohladí ji po rameni a sám se nad těmi svými slovy trochu zarazí, že najednou pro něj existuje na světě osoba, které by asi nebyl schopen udělat něco zlého+
Líbí... nelíbí... snad jsi nečekala něco jiného od muslima. Taky bys nebyla asi moc nadšená, kdybych se ti najednou přiznal, že mám v Sýrii dvě manželky +koutky mu přitom pobaveně cuknou+ Myslím, že nejrozumnější bude, když mě se svojí přítelkyní někdy seznámíš a... a pak se uvidí +dá tomu šanci a už se netváří tak odtažitě+
Ale já tě právě chci celou noc poslouchat, ať už to bude cokoli. Takže tě nikam nepustím +uzme si ji k sobě, aby mu náhodou neutekla+
+když se ho Bea zvědavě zeptá, co jí chce ukázat, místo odpovědi se Altair od ní trochu odtáhne a začne si pomalu rozepínat knoflíky na košili a jak se na ni upřeně dívá těma svýma černýma očima, vypadá přitom skutečně sexy. Košili si nechá rozepnutou, ale nesvlékne ji, jen si ji rozhrne a odhalí hruď+ Pozorně se dívej a hledej +na prsou se mezi spoustou vybledlých vytetovaných arabských písmen a různých symbolů, přímo na místě, které si tenkrát vybrala Bea sama, skví čerstvé tetování, její jméno, navěky vytisknuté do jeho kůže+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 28 dub 2015 23:13

+Pousměje se, ale když k němu vzhlídne, tak vidí, že se nějak tváří+ Co je? +nakrčí čelo, jestli toho, že řekl, že by jí neublížil tak brzo lituje...+
No jo...když...to je prostě těžký... CO?! +úplně se napne jak to v ní hrkne, no pak ho bouchne pěstí do hrudníku - zlehk+ To -není!- vtipný!
Seznámím....+přemýšlivě+..jo..seznámím. +přikývne+ Ale abyste mi pak spolu neutekli!
Aby sis to pak rychle nerozmyslel...+mlaskně, že to není až tak hezkej zvuk+
+Trochu znejistí, co jí to chce ukazovat, no musí se kousnout do rtu a docela nahlas polkne, jak ji tak hypnotizuje.+ Mmm..dívám...+slintá+ a...+široce se začne usmívat, udělá krok k němu a přejede mu prstama po tetování+ Tys to vážně udělal? +podívá se na něho nahoru nadšeně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 02 kvě 2015 01:43

+zaplaší myšlenky+ Nic... jen mě napadlo, že...+chvíli váhá, ale než by si to Bea zase vyložila špatně, radši to dořekne+ Svou prací jsem si udělal po světě spoustu nepřátel a ti lidé jsou schopni všeho, jen aby mě dostali. Kdyby zjistili, že mi na tobě záleží, dokázali by ti hodně ublížit, aby mě zlomili. A to nikdy nedovolím +radši by se sám dobrovolně vzdal, než by jí nechal ubližovat, nebo jí sám ublížil, ale to jí pochopitelně neřekne+ Tak... a teď už se se mnou nebudeš chtít vídat, když je to tak nebezpečné...? +konstatuje+
+uhne hbitě její muší ráně a přitáhne si ji laškovně za pas k sobě+ Ale copak... nelíbilo by se ti, kdybych měl víc manželek? +škádlí ji trochu a v očích mu jiskří pobavení, ale zároveň neskrývá, jak je tím potěšen, když na něj Bea trochu žárlí+
Kdybych nemohl spát, pozoroval bych tě ve spánku. Ale kdoví, třeba taky chrápu +uculí se+
+nechá ji, ať si sáhne na to čerstvé tetování a když mu Bea přejede prsty po prsou, vzrušením mu naskočí husí kůže+ Jo +přikývne s úsměvem+ To, co je v mém životě důležité, si nechávám zvěčnit na tělo +pak jí ochotně prozradí, co představují ty symboly+ Chceš se naučit psát své jméno arabsky? +vezme její ukazováček a pomalu ho vede po lince znaků na levé straně jeho hrudi+ Tohle znamená... Beatrix. بياتريكس
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 02 kvě 2015 12:23

+Rentgenově ho sleduje, protože má vážně problém vyložit si ty jeho výrazy+ Altair...das weiss ich doch...+pousměje se a pohladí ho po tváři+ To je cena za všechno to hezký. Za to, že můžeme být spolu. I když jen na chvíli. +její úsměv trochu posmutní+ Jen bych nechtěla, abys kvůli mně udělal nějakou..nerozvážnost...+jako se třeba vzdal! což zase neznamená, že by ji měl někde nechat viset...+ Vždycky je řešení...a..+kousne se do rtu+ kdyby...kdyby se stalo něco...komplikovanýho...+podívá se mu do očí+ musíš mi slíbit, že pořádáš na Mýtince o pomoc. Nebo u Amona. +úpěnlivě mu kouká do očí+ Vím, že jsi nejlepší z nejlepších, ale někdy člověk sám prostě nepřející situaci nevyřeší. A tím, že by nás zabili oba...to nebude o nic lepší.
+Přivřenýma očima ho probodává+ To teda nelíbilo! +zajede mu rukou pod košili na záda a zlehka se mu tam zadrápne+ Představa, že jsi s jinou....+čím dál víc zabodává svoje nechty do jeho zad, aniž by si to sama uvědomovala+
Mohli bysme chrápat duett! +uculí se+
+Sleduje ho a udiveně se na něho podívá a přikývne. Prstem obkreslí každý písmenko a v místnosti se výrazně oteplí, rozsvítí se svíčky a v krbu zapraská příjemným plamenem oheň+ Tys...nechal sis tam napsat moje jméno? +pořád nevěřícně kouká střídavě na tetování a nahoru na něho+ Je to krásný...+ukápne jí i nějaká ta slza, natáhne se a olíbne každý písmenko+ Be-a-tri-x....+zašeptá přitom po olíbnutí každýho zhluku písmen a rukama mu přitom sjede po bocích+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 03 kvě 2015 00:10

Neměj strach. Nikdy nedělám nic nerozvážného +zažene její obavy+ Tak nejlepší z nejlepších? +ješitně se pousměje, že ho za to považuje a políbí ji+ Zvládnul bych to i sám +nechlubí se, věří svým schopnostem+ ale když na tom trváš, slíbit ti to můžu +přikývne nakonec na tu její podmínku+ Přesto, dávej na sebe pozor a nikomu nevěř. Dokud mí nepřátelé netuší, co pro mne znamenáš, nehrozí ti žádné nebezpečí +pohladí ji láskyplně po tváři+
+dlouze sykne, když se mu do svalů zad zaseknou její nehty+ Taky se mi nelíbí představa, že jsi s někým jiným. Přeji si nemožné... abys byla jenom moje +odpoví zhrublým hlasem+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Předchozí

Zpět na Dark Lord