od Victoria » 02 čer 2015 23:10
ne, to je tak maximálně možná tvůj názor, o kterej nikdo nestojí, tak si ho laskavě nech pro sebe. +zarazí ho+ já beru, že člověk občas ujede, a řekne něco škaredýho i někomu koho má rád, ale ty ji znáš, a víš, že jí to ublíží, a stejnak do ní pořád reješ, já ti fakt nerozumim, to tě baví koukat se jak ji trápíš? +zvedne obočí+ podívej se na svůj vlastní život, a pak teprve si na někoho odvírej pusu. +rejpne si zpátky+ já tě fakt nechápu, to seš jako na mě hodnej protože mě šukáš, nebo jak? nebo se takhle chováš ke všem lidem který znáš dýl, a mě to čeká taky? protože v tom případě si fakt nejsem jistá, jestli s tebou ten zbytek života chci trávit. +podrbe se ve vlasech+ beru, že lidi nemusej zůstávat nejlepší kámoši celej život, ale cíleně útočit na místa, o kterejch víš, že někomu ubližujou, je pěkně ubohý a srabácký. Takže až zas budeš mít pocit, že potřebuješ někomu osvětlit jeho životní situaci, buď tak laskav a nedělej to. Kámoši sou od toho, aby se podpořili a utěšili, a né aby druhýmu zadělávali na deprese. +jde spát do tý pracovny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.