Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2015 23:10

ne, to je tak maximálně možná tvůj názor, o kterej nikdo nestojí, tak si ho laskavě nech pro sebe. +zarazí ho+ já beru, že člověk občas ujede, a řekne něco škaredýho i někomu koho má rád, ale ty ji znáš, a víš, že jí to ublíží, a stejnak do ní pořád reješ, já ti fakt nerozumim, to tě baví koukat se jak ji trápíš? +zvedne obočí+ podívej se na svůj vlastní život, a pak teprve si na někoho odvírej pusu. +rejpne si zpátky+ já tě fakt nechápu, to seš jako na mě hodnej protože mě šukáš, nebo jak? nebo se takhle chováš ke všem lidem který znáš dýl, a mě to čeká taky? protože v tom případě si fakt nejsem jistá, jestli s tebou ten zbytek života chci trávit. +podrbe se ve vlasech+ beru, že lidi nemusej zůstávat nejlepší kámoši celej život, ale cíleně útočit na místa, o kterejch víš, že někomu ubližujou, je pěkně ubohý a srabácký. Takže až zas budeš mít pocit, že potřebuješ někomu osvětlit jeho životní situaci, buď tak laskav a nedělej to. Kámoši sou od toho, aby se podpořili a utěšili, a né aby druhýmu zadělávali na deprese. +jde spát do tý pracovny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2015 23:18

No na tebe jsem hodnej, protože tě miluju. +koukne na ni zmateně+ No to ne. +jde za ní a po cestě mluví+ To proto, že ona je taky na lidi hnusná, že jo a nemusí. Tak by měla vědět, jaký to je škaredý. +rozkládá rukama+ Takže aby věděla jaký to je, tak se ěkdo ozvat musel.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2015 23:26

jo? já jsem si myslela, že jseš prostě hodnej člověk. +pokrčí rameny+ a ty seš teďka arbitr správnýho chování? +koukne na něj+ oko za oko? to seš jako batman, že si osobuješ mstít se za ukřivděný? +zavrtí hlavou+ víš, kdybys aspoň uznal, že si těžce přestřelil, omluvil se, a tak. já fakt nevim, co si mám teďka myslet. +vezme si cigára+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2015 23:31

No jasně, že jsem batman. +koukne na ni, ale pak si řekne, že asi nebude vtipkovat+ A já se za nikoho nemstím, že jo, co bych se mstil. Však. +pokrčí rameny+ Na mě se tak taky chová, tak co jako.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2015 23:38

jo, aha. to ty jen tak preventivně. +ušklíbne se+ takže jí to budeš vracet, to je velice kamarádský a velice dospělý. a nenapadlo tě třeba, že se tak chová z nějakýho důvodu? a že třeba potřebuje něco jinýho než omlátit hlavu o zeď? zrovna ty s tvejma rodičema bys měl vědět, jak zákeřný uměj slova bejt. +sedne si v pracovně na pohovku+ chci spát dneska tady, tak když dovolíš. +rozloží si tam peřiny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2015 23:41

Jenže mi leze na nervy, je děsná, no. +mávne rukama jako sup a pak na ni koukne+ No tak jo. No. Já pudu teda do obyváku, protože si nezasloužim spát v tý pěkný posteli. +vzdychne a jde teda do obyváku spát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2015 23:50

jo, tak jí naschvál děsně ublížíš, jen tak z trucu. to je pěkne debilní, byrone, a fakt mě mrzí, že to nevidíš. +povzdychne si taky+ a nehraj to na citový vydírání, jdu spát do pracovny, tak si dělej co chceš. ale jsem z toho fakt zklamaná. z tebe. +koukne na něj+ ale asi sem si prostě myslela, že seš někdo jinej. a měla jsem si dát víc pozor, než jsem do toho vlítla. +pokrčí rameny a chce se jí brečet, ale umíní si že před ním teda ani náhodou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2015 23:59

Já to na nic nehraju. +koukne na ni+ Prostě mi to tak přišlo, no. A vylítlo to ze mě. Tak. já jdu spát. +pokrčí rameny a jde spát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2015 00:08

+kouká jak se za ním zavřou dveře a pak se stulí na gauč v pracovně a rozbrečí se, pač je to celý všechno špatně, a teďka je ve velikým domě co je vlastně cizí s klukem co je asi taky cizí a hrozně jinej než to pako do kterýho se zblbla, a děsně by chtěla, aby ji přišel obejmout a tak prdle se na ni zaculil a řek že ho to mrzí a že to zvoral a že to ví, a vůbec ji nepustil. jenže má prd, prázdnej pokoj a první noc v novým domě co měla vypadat úplně jinak, tak prostě brečí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2015 21:37

+pohladí ho palcem po ruce a pak ho pustí, zhasne v kuchyni, a jde s ním nahoru do ložnice, v koupelně si opláchne obličej a obleče triko na spaní a spací kalhotky, a vleze si do postele, na svoji půlku, přikryje se svojí peřinou, počká až taky zaleze a pak zhasne lampičku, a je tma+ tak se hezky vyspi. víš že co se zdá první noc v novým domě se splní? +pousměje se do tmy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London