Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 03 čer 2015 21:47

+jde si taky do koupelny a vyčistí si zuby a během toho se převleče do spacích trenek a pořád po ní tak jako pokukuje, jestli se nezlobí a občas ji tak pohladí někde. A pak si lehne, zavrtá se pod peřinu a kouká na ni a trochu se usmívá+ Ty se taky moc hezky vyspi, Vici. +řekne potichu a pod peřinama ji obejme kolem pasu a přitiskne k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2015 21:59

byrone, já bych... +ošije se trochu, a tak opatrně od něj vyklouzne+ já nechcu. +koukne na něj omluvně, a vleze si zpátky na svoji půlku. nezlobí se na něj, ale nemá pocit, že je to úplně dobrý+ zítra přijedou naposledy stěhováci. +řekne místo toho, protože jí trochu chybí, jak si vždycky v posteli povídali+ poslední krabice. tak budu doma, a budu vybalovat.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2015 22:02

Já jsem se ctěl jenom tulit. +zamumlá a otočí se na druhej bok a kouká do zdi+ Tak jo. Já tu budu a pomůžu ti. Budu uklízet a tak.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2015 22:15

Já vím. +přikývne+ já se nechci tulit. +řekne potichu, tak jako omluvně+ tak jo. +přikývne+ to bude hezký, aspoň si vybalíš a tak. já ti nechci lízt do věcí. +pousměje se+ a můžem si třeba objednat něco mexickýho. +pokrčí rameny, a snaží se aby nešli spát pohádaný+ a pak můžeme dojít pro to tvý štěně.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2015 22:17

Tak jo. +řekne a je z toho takovej... no smutnej+ Já si to uklidím, už nejsem malej kluk. +slíbí jí+ Jo? ale nemusíme si ho brát, když nebudeš chtít, nechci aby ses ho pak bála a utíkala před ním nebo se schovávala a tak.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2015 22:29

já vím že nejsi +usměje se+ nechci se ti v ničem hrabat. +kouká do tmy na obrys jeho zad+ už je zamluvenej. +pousměje se+ nebudu se ho bát, když ho vychováme a bude hodnej. +zavrtí hlavou+ bojim se cizích psů, tenhleten bude náš. už má dole pod schodama přichystanej pelech. +natáhne pod dekama ruku, a najde tu jeho, chytne ho, a proplete s ním prsty+ bude to dobrý. +řekne mu potichu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2015 22:31

Dobře. +řekne a je dost dlouho jenom potichu, ale když ucítí její ruku, tak ji chytne a proplete s tou její prsty+ Dobrou noc, Vici. +řekne potichu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2015 22:40

+chtěla by ještě něco říct, ale netuší co, tak ho jenom drží, a palcem hladí po prstýnku+ víš, když sme se vzali, tak sem si říkala, že nikdy nepůjdem spát rozhádaný. +pousměje se trochu+ nějak mi to nevyšlo. +uculí se tak nějak trpce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2015 22:48

+otočí se na záda a mžourá do stropu+ Vždyť se nehádáme, ne? +zeptá se polohlasem a za ruku ji tak jako drží, ale nic nedělá, no naštvanej není, ale zrovna šťastnej teda taky ne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2015 22:58

jo,nehádáme. +přikývne, jenže možná by bylo lepší, kdyby se poštěkali a pozuráželi a pak šli spát s vyčištěným vzduchem+ tak... tak dobrou. +dodá nakonec, protože už neví co říct, i když nechce jít spát takhle, skulí se do klubíčka, a zavře oči, ale spánek k ní fakt přijít nechce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London