Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2015 11:16

Ty seš pako. +uculi se, otre mu trochu omáčky z koutku, a jen tak spontánně mu vtiskne pusu+ mohli bysme po jídle zajet na winter house, prestehujem kočky, a zeptame se jeefese, jestli chce jít bydlet k nám. +usměje se+ a pak se stavíme pro to štěně. +mrkne na něj a dá zatím do trouby dva plechy koláče, než se ta omáčka uvaří+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2015 11:56

To jsem. +zazubí se na ni vítězoslavně a když už ji má tak u sebe, tak ji obejme a dá jí pořádnou pusu+ Tak jo, snad kočky nebudou nic namítat. +přikyvuje a pak se mu rozsvítí oči a začne poskakovat+ Štěně! Štěně! Štěně!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2015 12:41

Snad nebudou. +uculi se, a nějak se jí nechce ho pustit+ nevadí ti, že mám tolik kocek? +koukne na něj opatrně+ hele a co uděláme s tygrem? +napadne ji a +vykuli oci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2015 12:52

No... +koukne na ni děsně moc vážně+ To mi teda nevadí. +uculí se pěkně+ No, já nevim. +zamyslí se nad tím+ Můžeme ho třeba obarvit na hnědo a říkat že je to přerostlej pes, nebo tak něco. +napadne ho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2015 14:29

Možná by mu tedka když je velkej už bylo líp v zoo. +premejsli nad tím, a neví+ už to bude k jídlu. Jkoukne do hrnce, a začne chystat talíře, aby se tam spolu poprvé pěkně nasedli+ a líbí se ti tu vůbec? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2015 14:37

nebo v přírodě. Kdybysme nějak zajistili, aby se mu nic nestalo, třeba v nějaký rezervaci, chápeš. +koukne na ni tázavě a taky chystá skleničky a pití a otevře jim k tomu víno, aby to měli italský+ Děsně moc. +uculí se na ni a přikývne+ Proto jsem sem šel, že jo, ještě to chce trošku zabydlet, ale pak to bude už úplně naše.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2015 15:06

To by bylo hezky. +usměje se+ a mohli bysme se na něj jezdit dívat. +koukne na něj, a vezme si víno+ dik. +uculi se+ ja vim, jen jsem si představovala, že sem prijedem poprvé spolu, a třeba mě preneses přes práh nebo něco, a pomilujem sd v každý místnosti. Jsem pako, ja vim. +zazubu sea pohladi mu přes stůl ruku+ taky se mi tu líbí.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2015 15:27

Aha. +koukne na ni a omluvně se usměje+ Promiň, to jsem netušil... to bych sem nešel tak sám. +zrozpačití a radši si nacpe plnou pusu jídla, aby ještě něco neplácnul+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2015 16:01

No mne to nejdřív taky přišlo líto. +pousmeje se+ ale pak mi došlo, že to je vlastně dobrý znamení. Protože když ti bylo blbě, tak se chodí někam, kde je ti pěkně, a ty si šel sem. Takže ti tu je dobré, a to je důležitý, když tu máme bejt doma. Myslím, že to půjde, a soulozici kolečko mužem udělat kdy budem chtít. +uculibse+ máme na to celej život.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2015 16:06

Je mi tu dobře. +přikývne a rozhlídne se kolem+ Je to... no jako bych semka patřil, s tebou že jo. +usměje se na ni+ No já doufám, že těch koleček zvládneme do konce života ještě několik. Jako celkem dost. +uculuje se děsně rošťácky a trochu nemravně taky+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London