Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 09 čer 2015 23:12

Jo... +vydechne a trochu se uculí, ale spáíš je docela hotovej+ Jo, já taky. +přikývne a rychle se do ní vpochví, jak už se na to celej třese a když je v ní, dlouze zasténá a začne si ji brát, rychle, protože na nějaký tentononcy není moc čas+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2015 23:24

+zasténá a trochu se prohne, ale na víc není čas, protože musí děsně moc přirážet, a jak už je to děsně dlouho, za chvilku mu dlouze zasténá do rtů a spadne do parádního orgasmu, přitiskne se k němu a trochu se mu třese pod rukama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2015 23:28

+mu to taky moc dlouho nedělá, zvlášť, když je tak nadrženej a vzrušenej, takže když se kolem něj stáhne, docela se mu zatmí před očima a se zasténáním se do ní udělá a ještě několikrát přirazí, aby do ní vypumpval všechno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2015 23:48

+drží se ho za rameno a jen tak na něm sedí+boží. +vydechne, a nakloní se pro polibek, ale ještě to není dost, ani zdaleka, jenom ho v sobě svírá a dává si pozor, aby z ní nevyklouznul, trochu ho líbá a hladí po ramenou, a pak si stáhne šaty a jemu tričko, a pomalu se pohne, znova, jemně ho v sobě tiskne, a klouže mu rty po kůži, beze spěchu, dokud v ní znova nezačne tuhnout, nikam se nežene, a když se znova vzruší, pomiluje se s ním ještě jednou, tentokrát dlouze a něžnějc, krouží na něm bokama a vychutnává si každej pohyb až do krásně intenzivního vyvrcholení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2015 23:50

Jo, bože... +vydechne a usměje se na ni a pak k ní zvedne hlavu, jak se na něm začne zase pohybovat a cítí každej ten pohyb a okamžik a všechno si to užije ještě jednou, pomalu a krásně a je mu úplně blaze, když se do ní podruhý udělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2015 08:29

+ještě se párkrát pohne, aby si to užili až do konce, a pak z něj sklouzne vedle do peřin a spokojeně se tam rozvali a je úplně spokojená. Trochu rozkosnicky se protáhne, natáhne se pro cigarety, a uculi se+ mhm, to mi fakt chybělo. +uchichtne se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 čer 2015 11:12

+nechá ji ze sebe vklouznout, ale pořád se jí musí dotýkat a na tváři má takovej přejetej blaženej výraz+ Dokonalý, prostě jo. +uculí se a vezme si taky cigáro+ To bylo... jo... +usměje se a vyfoukne kouř+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 čer 2015 16:39

Jo. +zazubu se taky mírně nablble+ furt to ještě umíme. +uculi se na něj a dá ku pusu, takovou vlacnou a linou+ musíme to dělat castejc. +uculi se na něj a vtiskne mu pár polibku na hruď+ a taky tě musím oholit. +pousmeje se+ale až potom.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 čer 2015 12:13

To budeme dělat častějc, protože je to boží... +vydechne a otočí se na bok, aby na ni viděl a špičkami prstů ji hladí po křivkách+ Jo, to se mi moc líbí, když mě holíš. +pousměje se+ To si připadám, že jsem opravdu tvůj. +koukne na ni tak zamilovaně, protože v tom děsně lítá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 čer 2015 18:44

úplně boží. +uculí se taky, a natočí se zase k němu na bok+ mně se to taky líbí +pousměje se taky+ je to takový... intimní. osobní. že mi to dovolíš. +uculí se+ v nějaký knížce jsem četla, že nahatýho v posteli vidí chlapa ledaskterá, ale při holení jenom manželka. +zazubí se+ ale to byla nějaká viktoriánská knížka, že jo. +usměje se, a jemně se ho dotýká, přejede mu prsty přes čelo a po obočí, po lícních kostech a konečkama po tom stínu strniště, přes čelist, a palcem po rtech, kouká na něj jak na svatej obrázek, a mohla by tak koukat klidně do rána+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London