Chata

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Chata

Příspěvekod Locke Lamora » 11 čer 2015 18:40

on tě chce muchlovat v lodi, tam nemáš kam utýct. +hodí to na Jeana a zazubí se+ já myslím, že my jsme dostatečně chlapi i bez času pro sebe, ale jak chceš. +uculí se na ni, a když dojedí, šoupne nádobí do dřezu, i když je mu jasný, že bez maltezia to budou muset umejt sami+ a někdy bysme mohli vyrazit na tamten kopec na túru. +ukáže z okna+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 čer 2015 15:24

No mě může muchlovat i na zemi. +zazubí se na Jeana+ Já mu neuteču, že jo. +usměje se a jde tedy odvážně umýt to nádobí+ No jo, to bysme mohli. +přikývne a koukne na kopec+ Ale teďka to vypadá, že bude pršet...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 12 čer 2015 16:58

nebo na posteli, to je lepší, ne. +uculí se, a děsně nenápadně si za ni stoupne, když myje to nádobí, aby ji moh trochu muchlovat pod trikem a hladit ji rty po krku+ no však nemusíme teďka, třeba někdy. asi bude bouřka. +konstatuje locke, když koukne ven+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 čer 2015 17:12

+usmívá se, když myje to nádobí a trochu se o Jeana opírá a když to domyje, otočí se mu pod rukama a obejme ho a usměje se na něj+ Tak bysme asi mohli jít do té postele. +mrkne na Lockeho+ Co vy na to? +usměje se trochu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 čer 2015 17:30

+locke se teda nakonec těžce obětuje, a jde jí to utírat, trochu se uculuje, a když to navrhne, tak se děsně zazubí, odhodí útěrku, a oči mu zasvítí+ no jasně. +přikyvuje+ a do který postele bys chtěla jít? +uculí se, co se jeho týče, tak hlavně že bude mít matraci+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 čer 2015 17:40

Ty seš hodnej. +usměje se a poděkuje Lockemu a dá mu pusu+ Do té postele, na kterou jako první narazíme. +uculí se a chytne je za ruce a když jde kolem první ložnice, tak tam zahučí do postele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 12 čer 2015 18:17

to je dobrá taktika, to se mi líbí. +zazubí se taky, pohladí ji trochu po zadku, a zhasne v kuchyni, když odchází+ tady je to akorát. +uculí se a zajede do postele jako blesk, rozvalí se tam, a jen se uculuje, když kouká jak lezou k němu, a trochu je osahává+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 čer 2015 18:40

Ty seš děsnej! +směje se a pak se k nim tam přitulí a oba je obejme, když venku zahřmí+ Bouřka. Je to tady. +pošeptá+ Bojíte se? +koukne na ně a oči jí svítí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 čer 2015 19:02

to si piš. +zazubí se na ni, a už má prsty pod jejím trikem a hladí ji po kůži+ pff, bouřky, tý já se nebojím. +uculí se, a rty už má na jejím krku+ a ty? +pousměje se tiše, jejich tváře se vždycky ve tmě osvětlí jen na chviličku, když venku blýskne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 čer 2015 19:32

Já se taky bouřky nebojím. +uchichtne se a tiše zavzdychá pod jeho dotykama, i když je z toho všeho trochu vyplašená, ale zavře oči a pohladí ho po boku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí