Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 15:28

+usmívá se a kouká na ni a pod jejími dotyky lehce přivírá oči, protože je to příjemný, ale jenom tak, aby na ni viděl a hladí hi po křivkách, lehce jí hezdí prsty po boku a přijde mu to boží+ Ale tak to je pravda, že jo. +pousměje se+ A mě se ta myšlenka líbí, i když je nějaká Viktoriánská. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 17:04

mně se taky líbí. +uculí se+ a nejvíc se mi líbíš ty. +pousměje se, trošku se natáhne a pěkně ho políbí, tak úplně něžně a opatrně, jako kdyby byl ze skla+ na první sex v novým domě docela slušný ne. +zazubí se, a když jim na postel tak trochu neohrabaně vyskočí kotě, přitáhne si ho k sobě a trochu mu pomuchlá kožíšek a poňuchá ho, a děsně se culí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 17:17

Já myslím, že fakt hustý, povedlo se nám to. +přikyvuje a koutky mu cukají a polibek jí nežně a opatrně oplatí a protáhne ho do dlouhého polibku a pak se trochu lekne kotěte teda a rozesměje se+ Ty seš výtržník. +směje se a pohladí ho po kožichu+ Ty už nemusíš do hospody? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 17:36

+na chviličku zavře oči a jen ho hezky dlouze líbá, a pak se na něj ještě chvilku dívá, a za chvilku je najdou i ostatní koťata, tak je na střídačku poňufá+ né, já do žádný hospody nemusím. +uculí se+ jsem si akorát říkala, že když jako třeba maličko žárlit, tak mě třeba osouložíš. +zazubí se provinile a vtiskne mu pusu do dlaně+ promiň. +uculí se+ chci s tebou zůstat celej večer v posteli a muchlovat tě. +zazubí se, a na chviličku mu obtočí jazyk kolem prstu+ a bejt u tebe. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 17:42

Há! Ty jsi ale zákeřná! +směje se+ A já tě za to musím děsně moc zlechtat! +směje se a pak ji zalechne a trochu ji lechtá, o hodně víc osahává a muchluje ji a pak jí dá pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 18:22

já vůbec nejsem, já jsem jen neukojená. +zazubí se, a taky ho trochu lechtá a trochu muchluje, a oplácí mu polibky+ řekni mi něco pěknýho. +pousměje se+ už víš jestli budeš chtít kluka štěně nebo holku štěně? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 18:45

No tos měla říct, já bych tě ukojil hnedka. +uculuje se a je tak u ní a pořád se jí musí dotýkat, dlaněma a konečky prstů a tak+ No já chci kluka štěně, až z něj bude pes, tak budeme kámoši, dva chlapy, že jo. +zazubí se na ni a pak jí dá pusu na nos+ Ty seš ta nejlepší ženská na světě, víš. +pošeptá jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 19:05

když já se stydím. +uculí se mu do ramene+ a nerada žebrám. +pousměje se tam+ jo tak. +směje se+ ale víš, že naše koťata jsou všichni kluci? +usměje se, a tak zamyšleně ho hladí+ já tě namasíruju, můžu? +navrhne, a šťouchne ho, a´t se překulí na břicho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 čer 2015 19:34

Ale to neplatí, protože to jsou kočky a ty nenosí noviny že jo. +zazubí se na ni+ A navíc jsou tvoje, takže je to jasný, že jsou jakože holčičí. +uculuje se+ Nešťouchej mě! +vyjekne se smíchem, ale na břicho se otočí+ A buď jemná, kočko. +usídlí se tam na břiše+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 čer 2015 21:03

třeba bysme je to naučili. +zazubí se+ já myslela že sou naše. +pousměje se, usadí se mu obkročmo na zadku, vymáčkne si do dlaně nějakej vońavej olej, co mají v nočním stolku, a začne se o dotýkat, nejdřív jen jemně hladí, a pak ho trochu masíruje a prohněte ztuhlý místa+ líbilo by se mi koupit na terasu takový ty velký lampy co vypadají jako lampiony. +usměje se, zatímco ho hladí+ a do kuchyně dát takovou tu malou jakože tabuli na stěnu, abysme si tam mohli psát vzkazy. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London