Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 23 čer 2015 18:29

tak se zas vraťte. +uculí se na něj+ jasný, my na vás počkáme. +usměje se+asi ne, on by to zatím venku před obchodem sám nevydržel. to je dobrý. +mávne rukou, dá mu pusu, a jde zatím nasypat kočkám žrádlo a udělat jim tortily+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 čer 2015 14:29

Já bych ho vzal do obchodu, on by tam byl děsně hodnej. Že jo! No že jo! +uculuje se na psa a tahá ho na vodítku ulicema a všechno mu ukazuje a psovi to moc nejde, chodit na vodítku, ale časem si nějak zvyknou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 čer 2015 16:57

já bych tomu obchodu ještě pár dní dala, aby ti tam nezakázali chodit. +uculí se, klekne si k parapetu na okno, a ještě je pozoruje jak jdou po ulici a přijde jí to děsně roztomilý, a pak jde teda udělat tu večeři, a nachystá to že si dají jídlo na terase+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 čer 2015 18:00

+za půl hodinky se vrátí+ Byl děsně moc hodnej, za motal se jenom kolem pěti lamp a tří košů a pak se vyděsil klauna z mekáče, takže jsem ho musel děsně utěšovat. +uculí se na ni a utře mu tlapky a jde jí dát pusu na terasu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 čer 2015 18:56

máme burritos, nic lepšího sem nevymyslela. +hlásí mu na chodbu, sedí tam zatím s kočkama a krmí je na střídačku šunkou+ to je rozkošný. +zazubí se a dá mu pusu+ ty budeš tak dobrej táta. +uculí se mi do ramene+ vyprávěj mi ještě jak se staráš o štěňátko, mně z toho šimraj vaječníky. +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 čer 2015 19:47

Nic lepšího se ani vymyslet nedá totiž že jo. +zazubí se na ni a pak jí dá pusu ještě a sedne si+ No strašně se leknul a málem mi vyšplhal po kalhotech do klína, tak jsem ho musel zvednout a pak jsme se šli honem rychle schovat za lavičku. +uculuje se+ A pak jsme se osmělili a oba na něj začali štěkat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 čer 2015 15:43

to je rozkošný. +zazubí se, a posadí se k němu, aby se o něj trochu opřela a měla ho u sebe, nacpe si burrito a uzobává+ takže myslíš, že to půjde? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 čer 2015 15:53

Určitě to půjde, kočko. +usměje se na ni+ Všechno půjde, já pro tebe všechno zařídím. +zazubí se na ni+ Ale slanina je moje, aby bylo jasno. +koukne na ni děsně vážně, ale pak se usměje a vezme si burrito+ Hele... byla jsi někdy ve španělsku? +koukne na ni děsně nenápadně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2015 12:55

jo? +usměje se+ já tě moc miluju, víš to? +pousměje se, a dá mu pusu+ no tak to je jasný. +zazubí se+ ve španělsku? no, jednou v barceloně. ale jen na chvilku, to bylo ještě... před tebou. +usměje se+ proč, chceš jet? +koukne na něj děsně nenápadně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 čer 2015 18:15

No... +usměje se na ni děsně moc nenápadně+ Tak bysme tam mohli jet spolu. Projet to, celou zemi, kouknout se na pěkný místa a tak, co? +koukne na ni tzavě+ Máme před sebou celý prázdniny, že jo a v čajovně by byla obsluha.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London