Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 29 čer 2015 17:29

to by se mi líbilo. +usměje se, a trochu se o něj opře+ a ty umíš španělsky, to by byla výhoda, že jo. +uculí se+ a krom toho to zní děsně sexy. +zazubí se a dá mu pusu+ jo, já udělám z aidana manažera provozu. +přikývne+ už jsem se rozhodla. +vezme ho za ruku, a zkouší o kolik má delší prsty a větší dlaň+ a budeš řídit?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 čer 2015 18:57

No to si piš, že umím španělsky. +zazubí se na ni+ Takže by nás tam ani nikdo nemohl oblafnout. +uculuje se+ Eres una chica muy hermosa. Conduzco un coche. Si me besas. +řekne jí s akcentem a vůbec strašně dobře a plynule a tak se na ni uculuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 čer 2015 19:14

+úplně se zahihňá a políbí ho, pač to musí+ a co to znamená? +uculuje se+ doufám že jsi neurazil moji matku. +uchichtne se, a jen tak trochu ho líbá+ jo, to bude dobrej roadtrip. třeba se i naučím pít víno. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 čer 2015 19:56

Ne neboj se nikoho jsem neurazil. +zasměje se vesele+ Řekl jsem ti, že jsi velmi krásná dívka, a že budu řídit, když mi dáš pusu. +zazubí se na ni vesele+ Jo ve španělsku mají taky hodně dobrýho vína. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 čer 2015 20:25

myslíš, že jsem krásná dívka? +zazubí se a úplně se zahihňá+ no tak to je jasný, pusu pro řidiče. +uculí se, a dá mu moc pěknou+ jo, a taky paelly a tak. budu ti loupat krevety. +zasměje se, a přitulí se k němu, pač je jí s ním pěkně+ a co bude se štěnětem?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 čer 2015 18:19

Ty jsi nejkrásnější dívka. +zazubí se na ni+ A pusu pro řidiče. +uculí se děsně chytře a hnedka jí dá ještě jednu naoplátku+ Pak když budu řídit, tak to musíme dělat častějc, jo? +uculuje se+ No psa buďto vezmeme sebou, nebo nám ho Mike pohlídá. +koukne na ni, co ona na to a pěkně se k ní tulí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 čer 2015 19:33

Ty seš Desnej kecka. ++uculi se, ale líbí se jí to, a ještě mu dá jednu+ no, a naucis mě ridit? +usměje se+ chceš to dělat za jizdy? +zazubi se a +zahybe obocim+ chudák majk +uculi se+ ale mohl by bejt s jeefesem. +napadne ji ještě+ stejně bude hlídat kočky.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 čer 2015 20:03

Ale nene. +zazubí se na ni, zašilhá a vyplázne jazyk+ Já jsem děsně sexy, tak je to správně, víš? A děsně mužnej! +zazubí se ještě+ No klidně tě to naučím, jestli chceš. +usměje se na ni+ No počkej, ale když to budeme dělat za jízdy... kdo bude řídit? +koukne na ni trochu zmateně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 čer 2015 23:11

no to jo, obzvlášť když na mě mluvíš španělsky nebo hraješ na kytaru. +uchichtne se, a dá mu ještě pusu+ tak jo.+přikývne, a těší se+ no... asi jeefes? +koukne na něj nejistě+ nebo si radši dycky zastavíme. a budeme to dělat na parkovišti u mekáče. +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 črc 2015 17:12

No jo, Jeefes! +plácne se do čela+ To je jasný, on nám ho pohlídá. +usměje se a přikývne+ Aspoň ho nebude krmit slaninou pro jeho krásný oči. +zazubí se na ni vesele+ Tak bude mít štěne dobrou stravu a výchovu hnedka od začátku.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London