Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 02 črc 2015 17:55

ten ho určitě vycepuje, vrátíme se a on bude zvedat telefony a nosit pivo. +směje se, a dá mu pusu+ máš navečer nějaký plány? mohli bysme si někam zajít, třeba tancovat, nebo tak +usměje se, a trochu se k němu tulí, ale jen trochu, aby nechcípli vedrem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 17:44

Juuu já chci psa, co bude nosit pivo. +nadchne se hnedka+ Mám plány. +uculí se na ni+ Necháme se potetovat! Teda jako ne že by to byl přímo plán nevoť to zrovna vytrysklo z mé mysli, ale co ty na to? +uculí se na ni+ Něco pěknýho a když dáme ruce k sobě, tak to bude vypadat, že se naše tetování drží za ruce.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 17:51

tak to jsou děsně velkolepý plány. +zazubí se a vykulí oči+ tak jo! +přikývne+ já si nechám vytetovat tebe. abych tě měla furt u sebe, že jo. +uculí se+ a ty zas mě? +navrhne+ a kam? +koukne mu na tělo+ a myslíš, že by nás wenai potetovala? +podrbe se ve vlasech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 18:05

A já zase tebe. +přikyvuje honem a je celej nadšenej, že chce+ Na ruku. Tady. +ukáže na předloktí+ Co? +koukne na ni+ No nevim, dyť ztratila paměť, mě si asi pamatovat bude, ale tebe asi ne. +koukne na ni trochu nejistě. Ale můžeme jít do města. Je tam dost salonů.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 18:24

tyjo. +koukne si na předloktí a trošiličku se bojí+ no tak jo, ale budeš mě držet za ruku, kdyby to bolelo. +vymiňuje si+ to bude boží. +uculí se, a dá mu pusu+ no jo. +uvědomí si to+ tak asi jo, chceš to pokoušet? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 18:33

Já se tě bude držet výdycky. +usměje se na ni+ A ty mě taky budeš držet za ruku, že jo? +pousměje se+ Protože já jsem se ještě střílivej tetovat nenechal. +uculí se+ Tak půjdeme? +uculí se a přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 18:40

jasný, hrozně drsňácky. +uculí se+ já teda jo, ale jenom úplně malinký. +zazubí se+ tak si koupíme flašku předtím? +mrkne na něj, a chytne ho za ruku+ půjdem pěšmo? +navrhne+ teďka už není tak vedro, docela bych se prošla +nandá si boty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 18:49

Já bych se opil až potom, co, +uculí se na ni+ Pak bysme si mohli koupit pizzu a víno a jít ke hvězdárně. +pousměje se a začne se oblíkat a obuje se+ Koukneme na nějaký studia kolem a uvidíme, který se nám bude líbit. +pousměje se+ Nechci žádnýho namyšlenýho tatéra.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 13 črc 2015 21:37

+jenom se culí a jak otevřou a Robin se vyhrne ven, aby je přivítal, tak ho chytne, aby nevběhl do silnice a zvedne k sobě No ty seš ale hlídač, co, +směje se a trchu ho muchluje, zuje si boty a jde s ním do domu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 črc 2015 21:43

já myslím, že ten by každýho zloděje hnedka stašlivě oslintal. +zazubí se a taky se zuje, jde si nalít pití a zřítí se s ním na gauč, hodí si nohy přes opěrku a culí se na ty dva, jak si spolu hrajou+ vy ste určitě nejrozkošnější supehrdinský duo na světě. +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London