Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 22:17

však já vím. +zazubí se, a pusu mu dá taky+ no, já moc ne. to spíš wenai, já jsem byla úplně rozklepaná a děsně vyděšená, strašně sem se o tebe bála. +pousměje se+ myslela sem, že o tebe přijdu než ti stihnu dát druhou pusu. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 22:19

To já bych před druhou pusou nikam nešel, že jo. +usměje se na ni+ Ale ketrá holka by takhle šla zachraňovat kluka, co zrovna zná, co? +pousměje se a pohladí ji po prstech, ale děsně nenápadně a pak si honem nacpe pusu pizzou, aby neviděla, jak se culí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 22:38

jenže tys nebyl jenom kluk co zrovna znám, že jo. +uculí se+ a taky jsem tě chtěla poznat líp, a to by nešlo, kdybys byl unesenej. +zazubí se, a ty prsty mu taky nenápadně pohladí+ proč tě vůbec tenkrát unesli?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 22:42

+uculí se na ni děsně moc+ To je dobře, to já si budu považovat, máš to u mě schovaný, kočko. +usměje se a pak se zamyslí+ Jo, to blyo tehdá... já jsem si od nich koupil nějaký... +uculí se na ni+ No nějakej fet a pak po mě ctěli prachy, a já jsem je sice jako měl, jenže jsem nemohl odolat a udělal jsem si z nich legraci a dal jim falešný. Mě nedošlo, že to nepoznaj. +směje se+ Měli na sobě razítko chupachups!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 22:47

jo, budeš mi za to do konce života masírovat nohy. +zazubí se+ ježiši kriste. +rozesměje se+ ty jseš neskutečnej. +směje se+ zavři voči. +mrkne na něj, a dá mu děsně tajnou pusu+ a máš nějaký brko na pozdějc, muži můj? +koukne na něj bokem vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 22:49

Já jsem Byron! +vyprsí se a zazubí se a pak zavře oči a děsně se culí, když mu přistane ta pusa+ Mám dvě. +otevře jedno oko a děsně tajně na ni mrkne+ Jedno na dřív a druhý na pozdějc, ale kdy je dřív a kdy pozdějc, to je celkem otevřený diskuzi. +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 22:53

a seš můj! +uculí se+ a nebo jedno pro mě a jedno pro tebe, a dřív a pozdějc bude najednou, a dost možná i nějaký ty víly. +zazubí se+ já tě fakt žeru, víš? +usměje se+ je mi s tebou děsně dobře. +uculí se na něj, a dá mu ještě jednu pusu na pozdějc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 22:55

Já jsem nejvíc tvůj! +zasměje se a obejme ji tak prudce, že málem skončí v trávě, ale ustojí to+ Děsně přesně, kočko. +uculí se na ni a pak se ak pěkně usměje+ To proto, že ty jsi taky tak děsně boží, tak si k sobě perfektně sedneme, víš. +usměje se a oplatí jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 22:59

jo, úplně perfektně. +uculí se, a dá předloktí k tomu jeho, aby to bylo úplně jasný+ tak si dáme pozdějc, já mám ráda, když mi hvězdy tancujou. +zazubí se+ někdy bych šla do kina, už jsi viděl jurskej svět? +vzpomene si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 23:04

Jsme si souzený,je to jasný. +zazubí se na to a kouká na tu jejich zbrusu novou kérku+ Nebolí tě to? +zjišťuje opatrně a pohladí ji kolem+ No, neviděl. +zavrtí hlavou+ Já totiž čekám na tebe, a pak budeme děsně drsný. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House