Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj pro hosty (Byronův)

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 11:09

+ráno se vzbudí, s úsměvem a s ní v náručí a políbí ji na rameno+ Dobrý ráno, jahodo. +zašeptá jí do ucha a lehce po něm přejede rty+ Jak jsi se vyspala v novým domě?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 14:29

+pomaličku vyplouvá ze spánku, rozkošnicky se protáhne a zeširoka usměje, ještě v polospánku vyhledá Byronovy rty a spokojeně ho políbí+ Dobrý ráno básníčku +uculí se+ Hmm, bombózně. Takhle bych se mohla probouzet pořád. +obejme ho kolem pasu a olíbne mu rameno+ Takže mě moc nerozmazluj, nebo si na to zvyknu a budu vyžadovat pusinky místo budíčku každý ráno. +zazubí se, zvedne se na lokty a koukne na hodiny+ Udělám nám snídani, co ty na to? +posadí se a široce zívne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 14:32

+zazubí se na ni+ Tak to si nechám líbit. Ale ještě moment. +překulí se na ni a ještě ji pořádně políbí, než ji pustí dělat snídani+ Já si dám zatím sprchu. +vyskočí z postele a protáhne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 15:14

+ošourá se do koupelny, kde si hodí rychlou sprchu a pak, v županu, si klekne na postel a zkoumá, co všechno je v těch poličkách a k tomu si zapálí cigaretu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 15:35

+naloží všechno jídlo a pití na tác a levituje je před sebou do schodů+ Snídaně! +volá už za dveřma a složí to všecko na postel+ Já jsem nevěděla, co máš rád. +uculí se trošku provnile, když je toho přes půl postele, hupsne zpátky do peřin, neobtěžuje se s příborama a rukou si udělá snedvič s palačinek s jahodovým sirupem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 15:38

Díky. Já mám rád úplně všechno. +zazubí se+ No skoro všechno. Celer ne. +usměje se na ni, típne cigáro a vezme si croasant a pokape si ho jahodovým sirupem a pořádnej kus si ukousne+ Tohle je nejlepší. +zahuhlá s plnou pusou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 15:47

Celer je hnusnej. A řepa. +zaksichtí se, uzobne si pár kuliček vína a nalije jim kafe+ Přišla pošta. +oznámí mu mezi soustama+ Dostala jsem pozvánku na zimní ples. A víš co? Je to na bruslích. +zazubí se a mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 16:05

Hm...? +koukne na ni+ Ples na bruslích? +zvedne udiveně obočí+ Ale proč ne, bude to sranda. +koukne na ni děsně vážně a chytne ji za ruku+ Půjdeš se mnou, jako moje bruslící dáma? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 16:34

No jasně, nejdřív se jde bruslit a pak se plesá normálně v šatech a tak, je to tam všecko napsaný. +vykládá+ Ale tentokrát nám asi neprojde usadit se uprostřed kluziště a foukat kouřový kroužky +uculí se na něj, pak jakože překvapeně zalapá po dechu a položí si ruku na srdce+ Bude mi ctí. +řekne vážně, ale pak se rozesměje, vezme Byronův obličej do dlaní a dá mu pusu+ Jasně že jo. +usměje se mu do rtů a vyskočí z postele+ Jdu se taky osprchovat, ne že mi všechno sežereš. +zazubí se na něj a zaleze do koupelny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 16:52

Ne? +koukne na ni zklamaně+ A proč ne, Já chci kouřový kroužky. +zamračí se umanutě+ No tak běž, jahodo. +dá jí pusu na rameno+ Pokusím se ti něco nechat, ale nic neslibuju, aby bylo jasno. +pokývá hlavou a pustí se do palačinek+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house