Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 04 črc 2015 00:30

ale náhodou takový asymetrický mikádo by mi děsně slušelo, jednou sem si zkoušela paruku. +uculí se+ všichni starý chlapi mají visací koule, stejně jako ženskejm padaj prsa. +zazubí se a svěří mu to životní moudro+ a lordskou hůlku abys vypadal drsně. a na jiný účely. +zahýbe obočím+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 črc 2015 00:32

Myslíš, že jo? +koukne na ni a snaží si to představit+ No rozhodně vbys vypadala jako gangster! +vykulí na ni oči+ Jo, No doufám, že si na ně nebudu muset pořídit taky podprsenku. +zasměje se+ Jasně, hůlku, a taky cylinde a cvikr a budu děsně důležitě jíst pizzu. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 črc 2015 00:34

jo, takový to jako podkovu. +předvádí mu to důležitě+ neboj, snad nebudou tak moc visací aby koukaly z kiltu. +uculí se, a dostane z toho záchvat smíchu+ náhodou ty seš úplně kloboukovej typ, děsně ti slušej. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 črc 2015 00:37

+no to s tím kltem si představí a dostane regulérní záchvat smíchu+ No.. no jo. . +směje se+ Hlavně jako cylindry, že jo. +směje se, ale kouká hlavně na ni, jak je pěkná, když je veselá a tak ji chytne za ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 črc 2015 00:41

můžou teda starý lordi nosit kilty, nebo už na to není nikdo zvědavej když máš vrásčitej zadek? +zazubí se+ nááhodou jo. +uculí se, a tu ruku mu trochu stiskne, jen tak vedle něj leží a je jí dobře+ a co vlastně bude až tvůj... no, až z tebe bude lord? +koukne na něj z boku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 črc 2015 00:43

No starý lordi nosí kilty pořád, protože jsou úchylný, že jo. +směje se+ A taky proto, že jim už nemá co stát, že jo. +uchichtne se+ Lord? +koukne na ni+ No to nevim teda... Ale nebudu se muset stěhovat do skotska, to se neboj. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 črc 2015 00:49

néé +směje se taky+ ty byrone, a co budem dělat, až se ti nepostaví, co? +uculí se vesele+ tak to jsem ráda. +usměje se+ a myslíš, že z toho budou nějaký povinnosti? jako chodit v neděli ke královně? +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 črc 2015 00:51

No... to mám úplně vymyšlený. +přikývne+ Přivážu si k němu tužku, ale neořezanou, aby tě to nebolelo. +zazubí se na ni vesele+ Neee, my nejsme významnej rod. +zavrtí hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 črc 2015 00:55

ty jsi cvok. +rozesměje se, a směje se skoro pět minut jak magor+ já tě fakt miluju. +zazubí se a vtiskne mu pusu+ tak dobře. +usměje se+ nevadí, že sem tajně ráda? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 črc 2015 00:56

Ale to je přece úplně technický řešení, no ne? +uculí se a pak jí dá pusu+ Nevadí. +zasměje se+ Já jsem rád docela veřejně a netajně. +uculí se na ni+ Takovýhle ceremonie mě fakt nebaví.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House