Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 23:19

tohle je nejlepší. +uculí se, potahuje si, a střídavě dává potáhnout taky jemu, jen tak tam s ním sedí, a je jí pěkně+ musíme sem chodit častějc, tady je to boží. +uculí se+ a není to daleko, i štěně by sem došlo. +usměje se na něj+ sluší vám to spolu, víš to? +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 23:24

Tak jo, budeme, slibuju, my si sem s Robinem uděláme pár cvičnejch procházek. +pousměje se, potáhne si a než to vyfoukne, tak jí dá pusu na tvář, protože ji musí pořád nějak ochmatávat a tak+ No jo? Sluší? +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 23:29

mohl by tady běhat, a my ležet a flákat se. +uculí se na něj+ děsně, jste úplně jak batman a robin. +zazubí se, a dá mu pusu na čelist+ chceš říct tajemství? +uculí se+ já jsem děsně šťastná. +pošeptá mu tajně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 23:32

Jo a on by nám pak nosil věci, co by našel, klacky a použitý šprcky a tak. +zasměje se zhuleně už teda+ Chci. +přikývne a culí se a děsně poslouchá a pak jí pošeptá zpátky+ Já taky, ale je to taky děsně tajný. +hihňá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 23:38

to sem dycky chtěla. +zazubí se+ tak jo, já to nikomu nepovím. +pošeptá mu strašně nahlas+ bude to mý tajemství a schovám si ho do kapsy, do kraťasů. +uculí se+ můžeš si ho u mě uložit a platit za to budeš pusu denně. +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 23:40

Jééé to já budu platit děsně rád, a hele, jo hele. +koukne na ni děsně vážně+ Co kdyych platil dvě pusy denně, co? +zazubí se na ni, jak to geniálně vymyslel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 23:44

no, na druhou stranu, je to velký tajemství. +připustí+ měl bys určitě platit nejmíň tři pusy denně. +zazubí se+ včera jsem nám koupila tu tabuli do kuchyně. +vzpomene si a zahihňá se+ budeme si moc psát přisprostlý vzkazy. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 23:45

No to je slovo do prabice! +zasměje se+ To se mi líbí teda moc. +uculí se na ni a hnedka jí ty tři pusy dá+ To je super, hnedka jak přijdu domů napíšu tam: jsem zhulenej jak dělo a osouložil jsem svou ženu v parku. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 23:50

+rozesměje se jak pako+ doufám, že někdo přijde na návštěvu. +zazubí se, a trochu se rozkašle, jak se furt tlemí+ ty seš tak boží cvok, já tě žeru, fakt jo. +směje se+ a já to tam všecko schématicky nakreslím. +culí se děsně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 23:54

No jo, neměla by přijít na návštěvu Cairo, co? Já myslím, že jsem ji včera pozval. +směje se vesele+ A chceš k tomu kečup, nebo tatarku? Abych ti chutnal, víš? +směje se jako cvok a pak ji obejme a trochu k sobě přitulí+ Nakresli, kočko. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House