Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 08 črc 2015 23:54

Tak jo. +přikývne a vezme si taky jednu a když to uvidí v koupelně, málem taky vrhne, ale je statečnej a podá jí tu colu a sedne si k ní na zem+ Na kočko. Je studená. hele, ty fakt vypadáš děsně, nechceš jít radši k doktorovi?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2015 00:04

tobě ty závitky nepřišly hnusný? +koukne na něj, a usrkává nějak vleže kolu po troškách+ už je to lepší, už nemám co zvracet. +usměje se tak ještě trochu nazelenale+ nikam nejdu, akorát by mě prohlíželi. +zašklebí se, a doplazí se zpátky do postele+ to je z toho jídla. v týhle restauraci už nic objednávat nebudem. +koukne na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 črc 2015 00:05

No ani ne... +zamyslí se a zavrtí hlavou+ Mě přišli normální. Normální a závotkovitý. +odtuší+ Tak jo. +přikývne+ Já je škrtnu z našeho objednávacího seznamu. Tak si odpočiň. +pousměje se trochu+ Chceš suchej rohlík?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2015 00:10

nee, nechci nic jíst. +zavrtí hlavou nad tou představou, a zachumlá se do peřin+ už je to fakt lepší, dám si pak s tebou oběd. +slíbí mu, a chytá trochu zase barvu+ jdeš dneska někam? +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 črc 2015 00:12

Tak jo. +přikývne+ No chtěl jsem jít teďka s klukama do parku na skejt, ale když je ti tak blbě... +koukne na ni+ M"žu tě tzu nechat? Co když omdlíš nebo něco. +vykulí na ni oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2015 00:14

já neomdlím. +uculí se+ je tu jeefes, kdyžtak mi podá co budu chtít. +usměje se na něj+ jen běž. +mávne na něj, a radši ho nelíbá, když zvracela+ bereš s sebou robina? +zajímá se+ on jinak škrábe na dveře a chce si se mnou hrát. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 črc 2015 00:16

Tak jo. +usměje se a přikývne+ Co kámo, půjdeš se mnou? +zvedne štěně ze země+ Tak jo, naučím ho jezdit na skejtu, určitě bude děsně dobrej. +zasměje se a dá jí pusu na čelo+ Měj se kočko a vylež to. Já budu doma kolem oběda a něco uvařím, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2015 00:19

+štěně po něm nadšeně ňafe, pač ho celou noc nevidělo+ tak jo, užij si to. +usměje se na něj, pohladí ho po ruce, a hned jak byron zmizí, nahrnou se jí do postele kočky, nechá se obložit chlupatýma koťatama, pustí si televizi, objedná si u jeefese sušenky, a je jí líp+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 črc 2015 00:20

+ještě se na ni usměje, vezme skejt a štěně na vodítko a jde s ním ven, no ve skejt parku mají ze štěněte pozdvižení a učí ho zedit na skejtu, spíš si ho tam tak posílají a Robin tam po všech skáče+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 črc 2015 00:23

+skoukne pár dílů přátel a nějakej pořad o svatebních dortech, mazlí se s koťatama, a pak si podá notebook a udělá nějakou práci, ale jen málo, pač se jí nechce, a furt je jí trochu těžko, i když už ne na zvracení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London