Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 13 črc 2015 21:46

Jo a uštěkal, že jo. +směje se a muchluje si psa+ My? +vykulí na ni oči a sedne si s Robinem na zem a muchluje ho tak a dělá si z něj trochu srandu+ My sme to nejděsivější duo, že jo! No že jo. +směje se na štěně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 20:18

+přijde celej špinavej, s batohem na zádech a celej uculenej+ Zlato, už jsem domaaa. +zavolá a zuje si boty a hodí bágl na zem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 20:20

+sotva s ozvou klíče v zámku štěně se děsně rozštěká, a Vicky vyjekne někde vevnitř v bytě a za chviličku se přiřítí chodbou a skočí mu kolem krku, omotá mu nohy kolem pasu a děsně se culí+ fuuuj ty smrdíš! +směje se, a děsně ho objímá, a štěně mu ňafá kolem kolen, a je taky děsně rádo, že je doma+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 20:23

Já děsně moc smrdím. +zazubí se na ni a děsně moc ji objímá a dá jí pusu na tvář+ A ty jsi mi děsně moc chyběla, příště musíš jet se mnou. +usměje se na ni+ Já se umeju a hnedka se k tobě budu tulit víc, slibuju. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 20:27

děsně moc. +zazubí se taky, a dá mu pusu na pusu a pak ještě jednu a chvilku ho musí děsně tisknout+ ty mě taky. +uculí se, a pustí ho teda, ale vůbec se jí nechce+ koupila sem nám malej gril na terasu, a mám naložený maso. +zahýbe obočím a culí se+ tak jo, tak běž. +usměje se, a pohladí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 20:31

Žjova! Bude maso! +směje se+ Tak na mě počkej kočko, jo? A ještě kdybysme měli trochu pivínka, tak by to bylo vůbec nejlepší. +zasměje se a sundá si nějaký oblečení a rovnou ho vrství před pračku+ Nebo můžeš jít se mnou do sprchy, abys mi umyla záda. +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 20:34

tys měl o víkendu málo pivínka? +zazubí se+ v lednici je zásoba, neboj se. +uculí se, a jde s ním, pač ho dlouho neviděla, a musí dohnat deficit+ jo? +zahihňá se+ no to bych měla, určitě je máš děsně špinavý. +souhlasí, a svleče se taky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 21:32

+přijde domů z města, a má příšernou náladu, tašku hodí někam za stolek, boty zakopne pod schody že málem nakopne kočku, robina ignoruje, a jde rovnou do koupelny. provede odpolední zvracení, což jí na náladě vůbec nepřidá, a pak si zuřivě čistí zuby+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 21:34

+něco si vyhledává na netu, když přijde a koukne jenom na Robina, na kočku a na dveře od koupelny+ Mám tam jít? +koukne na Robina+ Tak já tam půjdu. +povzdechne si trochu, sebere všechnu odvahu a jde za ní, zaklepe na dveře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 21:36

+koukne na něj přes zrcadlo a vypadá úplně jak kočky když prskají na někoho kdo jim žere z misky, no ale nic neříká a drhne si sklovinu jako divá, a pak zuřivě vyplachuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London