Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 21:58

cože? +koukne na něj mírně zmateně, a pak se usměje+ nee, rozešla se s klukem, ale bude v pohodě, ona je vždycky v pohodě. ani nechtěla, abych přijela. +uculí se+ říkala jsem jí, ať se někdy staví, že ji vezmu do klubu. +usměje se a sedne si, vezme si ten talíř a kouká na něj, a je taková trochu vykulená+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 22:02

Tak jo. +přikývne a usměje se a pohladí ji po ruce, aby si s tím nedělala starosti+ To bude dobrý, Angie je samorost, to bude dobrý. Já můžu jet někam a můžete si tu udělat dámskou jízdu. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 22:08

no to je přesný. +uculí se na něj+ tak pak uvidíme. +mrkne na něj a dojde jí, že vlastně do klubu asi nepůjde, a položí ten drink co z něj upíjí zase zpátky, trochu zamrká, a má pocit, že je v tom příšená už od prvního dne, a přijde jí to děsně líto, tak se snaží nebrečet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 22:10

+pustí se do steaku, tak má chvíli oči jenom pro maso, ale pak na ni koukne+ Kočko. Kočko, co ti je? +odloží příbor+ Angie se z toho dostane. Tak za ní pojedeme tak jako tak, co? +koukne na ni a hladí ji po ruce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 22:14

já vím že jo, ona je v pohodě. +usměje se, a nějak to rozdejchá+ mně je to prostě líto, víš, chtěla bych aby našla někoho božího, jako já, že jo. +uculí se trochu, a vleze si mu pod ruku, aby se mohla přitulit+ promiň +usměje se, a přemejšlí, jestli mu to má říct, nebo počkat, až to bude mít potvrzený+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 22:17

Najde, kočko, uvidíš že jo,. +usměje se na ni povzbudivě+ My sme se taky našli úplnou náhodou, to chce prostě čas. Třeba nám za měsíc zavolá, že má nekoho úžasnýho a že se budou brát. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 22:20

no ani by mě to nepřekvapilo. +uculí se+ ty seš nejlepší, víš to? +usměje se, a jen tak se k němu tulí, a ujídá mu maso z talíře+ chtěla bych aby byla šťastná a tak. aby všichni byli šťastný. +uculí se na něj a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 22:25

Já vím, kočko. +usměje se na ni+ Ale já jsem jenom jeden, že jo, takže mě můžeš mít jenom ty a to je všechno. Ale počítám že existuje i spousta kluků skoro tak dobrejch jako já. +zazubí se na ni+ Se kterým bude děsně šťastná. +obejme ji a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 22:29

já bych tě taky nikomu dalšímu nedala. +zazubí se+ já myslím, že vám by to ani tolik neklapalo, ona je trochu do větru, a ty bys pak byl smutnej. +pousměje se+ ty to se mnou děsně umíš, dycky mě uklidnit. +zazubí se, a ujídá tam maso až ho sežere skoro čtvrt kila, a pak s ním jen tak klábosí jak bylo na fesťáku a jak se měl, dokud není pozdě, a už se moc netrápí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 22:31

No já bych se taky nenechal, dycky bych přilezl zpátky. Úplně trapně. +zazubí se na ni a kouká na ni, jak mu tam ujídá maso a klidně jí ho dá celý a sobě taky něco a povídá si s ní a vypráví jí, kolik měl panáků a jak se porval a tak+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London