Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 21:41

Fakt? +koukne na ni a zarazí se hnedka+ No já bych to stejně zvládnul! +hází patky, ale má trochu nahnáno+ Slaninka... +kouká na ni+ Tobě je blbě co? Mám to sundat z tý plotny? +volá za ní ještě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 21:49

no jasně, fakt. +přikývne, ale pak se rozesměje+ né, jen tě houpu. +uculí se+ ne, ale dosmaž si ji sám. +zavolá na něj mezi jednotlivýma záchvatama dávení, a pak si opře hlavu o dlaždičky a trochu si chladí čelo+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 21:50

Dobře. +zavolá na ni a dosmaží tu slaninu, jenže ho taky jako trochu přejde chuť a nechce snídat sám, tak ji dá na talíř stydnout a jde za ní do koupelny+ Chceš něco na žaludek? +sedne si k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 21:54

nee, to bude dobrý. +pousměje se, a trochu si umeje obličej+ strašně to smrdí. +nakrčí nos+ nemoh by sis to sníst někde jinde? +koukne na něj prosebně+ já si dám mandarinku. +uculí se, že to bude nejlepčejší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 21:56

Tak jo. +přikývne a usměje se+ Tak chviličku počkej, já to schovám a pak můžeš přijít a já ti nachystám mandarinku, jo? +koukne na ni+ Přijď až zavolám. +zmizí v kuchyni, rychle nasype slaninu do uzavíratelnýho sáčku a pak tam oloupe mandarinku a roztříká všude tu vůni ze slupky, aby nebyla cítit ta slanina+ Už můžeš! +zavolá na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 21:59

tak jo. +usměje se+ ty seš tak hodnej. +pohladí ho po ruce, a když zavolá, přijde si k němu sednout+ támhle. +ukáže mu neomylně, kam tu slaninu schoval, ale sedne si ke stolu, a vezme si dílek mandarinky, onípe z něj to bílý, a jí jen dužinu, a když ji celou dojí, oloupe si další, a pak dalši+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 22:00

Jo, jo je tam, ale už se ti z ní aspoň nedělá tak blbě, ne? +koukne na ni s nadějí a pak tam tak vedle ní sedí a kouká na ni, jak jí a sem tam jí kousek ukradne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 22:02

nee, už je to lepší. mandarinky mi dělají dobře. +uculí se, a před ní se hromadí kupička bílejch membrán z mandarinek+ dej si taky něco. +pousměje se+ něco jinýho než slaninu. +usměje se omluvně+ hele, jeefes! +šťouchne do něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 22:04

Co třeba toust s marmeládou? To by to nevadilo, kdybych si dal? +koukne na ni tázavě a pak koukne na Jeefese+ Jééé, Jeefes. +usměje se+ Tak mu to řekni, kočko. +koukne zas na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 22:07

jasně, dej si klidně i tu slaninu, jenom až u toho nebudu. +usměje se na něj+ jeefesi, došly mandarinky! +hlásí hnedka a pusu má oranžovou+ Jeefesi. +koukne na něj vážně+ my budeme mít miminko. +uculí se na něj děsně+ jistě madam. +přikývne Jeefes úplně nepřekvapeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London