Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 22:38

+no úplně se na to těší a taky ji ohlazuje, trochu taky na břiše, páč je zvědavej, ale úplně teda nenápadně, že jo+ Já jsem moc šťastnej. +přikývne, usměje se na ni a dá jí pusu+ A jsem rád, že ty taky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 22:40

+no ona to cítí, a trochu se culí, děsně nenápadně, pač jí to přijde hezký+ to ještě není poznat. +pousměje se, a pusu mu oplatí, a trochu se k němu ňuchňá+ tak se uvidíme večer, jo? +usměje se+ já ti nějak napíšu. +slíbí mu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 22:42

Já nic nedělám! +culí se na ni hnedka děsně moc a pomrkává+ Tak večer. +usměje se a přikývne a ještě jí dá pusu a naposled se k ní přitulí, než ji nechá být, aby taky třeba mohla dýchat, nebo chodit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 22:44

však to je jasný. +uculí se nenápadně, a je ráda, že o to má zájem+ tak večer. +přikývne, a ještě ho trochu tulí, a nějak se nemůže odlípnout+ ta pa. +zasměje se, a už se teda fakt přemístí pryč, nebo se do večera nedokopou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 22:46

+trochu se culí, protože on by s ní byl až do večera úplně klidně jenom sám a nejlíp nahatej a va posteli a tak, ale nechá ji pak jako a hnedka se vrhna na psa a vleze si s ním do té jeho velké boudy+ Jeefesi! Dones slaninu! +zavelí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 22:50

+přemístí se do NY a skoro celej den oslavujou s Angie nealkoholickou sangrií, a tak, a Angie si ji pěkně dobírá, ale tak v dobrým, a potom to vezme přes Winter House, aby ty veselý zprávy oznámila taky bráchovi, kterej je nenápadně dojatej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 22:53

+no a oni se psem snéí všechnu slaninu v domě, aby se Vicky už nedělalo blbě, protože se musí obětovat, že jo. Pak je taky oba svorně bolí břicho a jdou se chvilku projít ven a na zmrzlinu, to si rozdělí, že Byron má zmrzlinu a Robin kornoutek, a nakoupí hromadu bio extra zdravejch mandarinek a donesou je všechny domů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 22:56

+v podvečer se přemístí domů a pustí si televizi, a jelikož ji nikdo nevidí, natáhne se na gauč a dá si dvacet nebo třicet, kočky ji obloží ze všech stran, a je jim pěkně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 22:58

Už sme tady, +smějoou se a vejdou tam, Byron celej obmotanej vodítkem, ale z toho si nic nedělá, sune se tam noha nohu mine a jde jí hrdě odevzdat ty mandarinky+ To sme koupili pro tebe!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 23:01

co? +zvedne zmateně hlavu a mžourá okolo+ já nespím. já přemejšlím! +zamrká a převalí se na záda, aby to trochu setřásla+ jak jste se měli? +usměje se, a nechá si od robina olízat ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London