Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 22 črc 2015 20:08

+Byron spí ještě docela dlouho, trochu se převaluje a pomlaskává si, když se otočí. Pak se vzbudí, zamžourá na ni a napůl se kryje předloktím před světlem+ Ahoj kočko, dobrý ráno, jak ti je? +zeptá se jí a pohladí ji po paži+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 črc 2015 01:00

čau lorďátko. +uculí se a jen na něj tak hezky kouká+ dobře. +přikývne+ kupodivu. +uchichtne se a skloní se k němu, aby mu dala pusu na dobrý ráno+ jen na tebe koukám a říkám si, že tě fakt miluju. +usměje se, a přilehne si k němu+ nepůjdem dneska někam ven? +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 črc 2015 20:07

+když mu dává tu pusu, tak ji obejme, přitáhne k sobě a pořádně ji na dobrý ráno políbí+ To je paráda. +lebedí si, obejme ji kolem ramen a potěšeně se uculí+ Já tě taky miluju, kočko. +usměje se+ A kam půjdeme? Nakupovat? Nebo... do zoo? +navrhuje, co ho napadne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 črc 2015 13:46

A jak se ti spalo? +usměje se a přitulí se k němu+ to je fuk, mně se jenom nechce dneska dřepět doma. +uculí se+ a už není tak děsně teplo. +usměje se+ i když teďka se mi teda nechce až tak vstávat. +zazubí se, když je tak stulená u něj a líbá ho a proplete si s ním nohy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 črc 2015 15:33

Já už vím! Půjdeme do galerie, je tam pěkně a klimatizace! +zazubí se na ni a tulí se k ní a trochu ji hladí nohama po těch jejích+ A spoalo se mi krásně. Jaký umění bys dneska rádaviděla? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 črc 2015 15:57

to by bylo pěkný, byla sem tam jen párkrát. +usměje se+ nějaký praštěný. +uculí se+ ale až za chvilku. +usměje se a trochu se k němu tulí a olíbává mu rty, jen tak, pač může+ rozhodla se se přerušit školu. +koukne na něj pak+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 črc 2015 16:05

Půjdeme na nějaké nové šílené umění, tak jo. +zasměje se a přikývne+ No to není problém, ty galerie nám nezavřou během hodinky. +uculí se a trochu ji tak ohlazuje a tulí k sobě+ Myslíš, že to nebudeš zvládat?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 črc 2015 16:41

tak jo. +zazubí se+ a já si vezmu klobouk a budem dělat děsný znalce umění. +uculí se na něj, a zavrtá se mu hlavou pod bradu+ myslím že mi ten stres za to nestojí. +pousměje se+ takhle to je tak na ťop, a s dítětem navíc bych to asi nedala. nebo možná jo, ale děsně by mě to stresovalo.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 črc 2015 17:11

Takovej ten boží černej? +zasvítí mu oči+ Tak to jo. +přikývne hnedka+ Jak chceš, kočko. +usměje se na ni a dá jí pusu na nos+ Já jsem si říkal, že bych si našel nějakou práci, tak bych se mohl třeba starat o čajonu...? +koukne na ni tázavě+ Nebo si mám najít něco úplně novýho?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 črc 2015 17:36

jo, přesně ten. +zazubí se+ já myslím, že ten titul zas tak nepotřebuju, pochybuju, že bych někdy chtěla práci kde ho budu potřebovat. +pokrčí rameny+ spíš jsem s chtěla dokázat, že by mi to šlo. +pousměje se+ no, však se o čajovnu staráme spolu ne? +usměje se na něj+ nemusíš si hledat práci, dyť máme peněz dost. +pohladí ho trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London