Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 25 črc 2015 17:44

No a to šlo ti to. +uculí se na ni+ Jednou jsem tam s tebou byl, já si to pamatuju a šlo ti to úplně parádně! +zazubí se na ni a dá jí pusu+ No ale já bych chtěl, nebo bys chtěla, abych tu byl s tebou, že bysme se o něj starali oba?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 črc 2015 17:56

ty jsi blbej. +zahihňá se, a schová se mu obličejem do trika+ no to bylo moc dobrý. +uculuje se+ to byl jeden z nejlepších sexů co jsme měli. +zazubí se+ no, jestli chceš, tak můžeš, to je jasný. +usměje se+ já jen nechcu abys měl pocit že musíš, když budem mít mimino. +vtiskne mu pusu+ já vlastně ani nevim, jak to pak bude. +uculí se+ jako kolik času to zabere a tak
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 črc 2015 18:52

Nejsem, náhodou, já jsem chytrý jako opice. +zazubí se na ni a vyplázne na ni jazyk+ No tak já to zkusím, a když se mi to nebude líbit, tak toho nechám, že jo, a budu ti pomáhat, prý je s tím hodně moc práce. +koukne na ni vážně, ale hnedka je zas v pohodě+ Ale jako co bych mohl pracovat? Třeba jako kontrolor slaniny mě napadá, hledají někde někoho?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 00:09

to teda jseš. +usměje se, a dá mu pusu+ já vím, trochu se bojím, že to nedám. +přizná se mu a schová se u něj+ no a nemoh bys dělat u majka? +uculí se+ on testuje videohry ne? nebo třeba v tapu. nebo barmanovat v hotelu. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 11:59

No, kdyby něco, tak se zeptáme někoho, kdo už ítě má, aby nám poradil. Třeba tvýho bráchy. +usměje se na ni a pohladí ji, aby se nebála+ Já bych radši vynechal všechny práce, kde je bar, jo? +zazubí se na ni+ To by se taky mohlo stát, že víc propiju, než si vydělám. Ale u Majka bych se moh zeptat. +přikývne+ Já s ním skočím na pivo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 20:10

brácha byl ještě na vejšce, když se Van narodila, myslím že o přebalování ví stejný prd jako my. +zazubí se, a vegetí si u něj pač hřeje+ ale děsně by ti to šlo, mícháš boží drinky. +uculí se na něj+ a stejně to nemusíš dělat kvůli penězům. +usměje se+ jasný, tak ho pozdravuj. +uculí se+ no, s čajovnou budu taky potřebovat píchnout. ale nechci se toho úplně vzdávat, jako kontakt s realitou, chápeš. +zazubí se na něj+ měli bysme zavolat vašim, a taky to říct na tvrzi. +uvědomí si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 20:42

No dobře, tak já budu chodit do kurzu a mudu děsně naskylenej, víc než ty! +zazubí se na ni vesele+ A možná tam můžeš chodit se mnou, možná jako... +uculuje se+ Budu ho pozdravovat, tuhle se po tobě ptal. +pousměje se a hladí ji jemně ve vlasech+ Nooo to já ti píchnu s čajovnou. Dyť jsi mi to tam už všechno vysvětlila.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 20:57

já myslím, že ty budeš určitě lepší rodič než já. +zazubí se+ no na nějaký kurzy se přihlásit musím... porodní a tak. +trochu jí teda zatrne+ ale to až tak víc v zimě, teď je brzo. +usměje se+ jo? +uculí se+ tak ho někdy vem k nám, majk je fajn. +usměje se+ ty seš děsně hodnej. +zavrtí se k němu+ já bych to bez tebe v§bec nedala, víš?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 21:07

Já myslím, že budeme tak nastejno. +pousměje se+ Já to dítě zase budu krmit slaninou, že jo. To mi nesmíš dovolit. +zazubí se na ni+ Tak já mu řeknu, říkal, že na oběd by se zase stavil děsně rád. On je děsně línej vařit. +zasměje se a obejme ji tak pekně a kolem+ No já bych to bez tebe taky nedal. +zašeptá jí do vlasů+ Ani bych nechtěl.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 21:14

já myslím že ty budeš ten děsně cool oblíbenej táta co s ním bude dělat blbiny a učit ho škoďárny a dávat mu natajnačku pizzu, a já budu ta zlá máma co zakazuje, že jo, mně je to jasný. +zazubí se+ asi bysme měli mít chůvu, aby mělo kde pochytit ty dobrý vlastnosti. +uculí se+ no jasně, ať se staví, já mu zas nabalím něco s sebou. +usměje se+já bych taky nechtěla. takhle to je správný. +pousměje se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London