Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 00:06

Nene. +kouká na ni a upíjí jí, dokud mu Jeefes nedonese taky jednu vitamínovou bombu+ To by určitě nebylo tak dobrý, že jo. +sosá si to taky+ Jsou tam ještě nějaký takhle dobrý mňamky?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 00:12

rybí tuk. +zazubí se a zakoulí očima+ ale jeefes to umí schovat. +usměje se+ takže ten zdravej životní styl ani není tak děsnej. +uculí se+ horší je že moje ranní nevolnosti se přesunuly na odpoledne. +zašklebí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 00:16

Nene! +vykulí na ni oči+ To bylo jenom kdysi, no ne? +kouká na ni+ To je taková ta hnusná věc, ne? A ty nevolnosti zmizí, ne? Po třech měsících, si myslím, jsem to někde četl? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 00:20

já nevim, důvěřuju jeefesovi. +zazubí se+ jo doufám. +uculí se+ musím si asi koupit nějakou knihu, nebo stáhnout aplikaci. +usměje se na něj+ ale jo, prej se zvrací jenom první trimestr. takže už jen dva měsíce. +zašklebí se děsně+ a ty už si to někomu řek? +usměje se, a jde dá nádobí do dřezu a omejt ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 00:24

To je dobře, jemu bych svěřil vlastní život i když tohle... +koukne jí na břicho+ Mám pocit, že je to trochu cennější, než můj život,. +usměje se na ni+ Ty už jsi v tom měsíc?! +vyvalí na ni oči a trochu jí pomáhá+ To je něco, jak to letí. No, ještě ne, teda Majk to ví, to jo. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 00:27

nech toho. +uculí se a drcne mu loktem do žeber+ to vůbec ani nesrovnávej, jasný. tvůj život, a tohleto. nehodlám přijít ani o jedno. +pousměje se+ no jo, jsme v pátým týdnu, muži. +uculí se+ mám ti dělat čárky na tabuli? +zazubí se na něj+ to je dobře. +usměje se+ já jsem to řekla angie a bráchovi.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 00:32

No to já taky ne, že jo, to je jasný. +zasměje se vesele+ Já nechci umřít a tak, to bych pak nemohl jíst slaninu a líbat se s tebou, což by bylo dost na prd. +usměje se+ No asi bys mi to měla čárkovat, jinak se v tom zachvíli začnu ztrácet, fakt jsem v tom nemožnej. +zasměje se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 00:37

no tak to vůbec neříkej. +zamumlá, a musí ho na chvilku děsně pevně obejmout, a poslechnout si jeho tep+ tak jo, já ti to budu čárkovat. +uculí se, a vezme si křídu+ počítá se to od posledních krámů, jo. +usměje se+ no ty byly v červnu. takže jsem v tom čtyři tejdny a pět dní, to je pátej tejden. +udělá mu tam pět čárek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 00:39

Tak nebudu. +zavrtí hlavou a usměje se+ Tak jo, poslední krámy. +přikyvuje a počítá to s ní+ Aha, takže jako ne od toho, jak jsem si .. vrzli? +zazubí se na ni+ I když to nevíme, kdy to bylo přesně, ne? Nebo máš nějakej tip?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 00:42

no, právě že to málokdy víš přesně, že jo. +sedne si k němu ke stolu+ ale kdy to dostaneš většinou víš velice dobře. +uculí se+ tak se to prostě počítá takhle. no... +pousměje se+ mám svůj tip, to jo. ale v podstatě je to fuk. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London