Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 00:45

Tak dobře, když se to počítá takhle. +přikývne a studuje to+ Já asi půjdu koupit nějaký ty chytrý knížky. +uculí se na ni a děsně se na to moc těší+ Můžu? Že můžu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 00:51

budem si je číst před spaním? +uculí se na něj+ jasně že jo, můžeš co chceš. +usměje se, a sedne si mu na klín, aby mu dala pusu+ já jsem z toho taky celá vykulená. +pousměje se+ všecko si musim hledat na internetu. teďka by se mi dost hodilo mít mámu. +usměje se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 00:52

No já bych ti nabídl tu svou mámu, ale nemyslím, že právě o ni bys zrovna stála. +zazubí se na ni vesele+ Jo a po cestě to zavolám našim, ať to mám z krku. +rozhodne se děsně mužně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 00:54

no, taky byla v tom, a nakonec se jí povedlo mimino. +zazubí se taky+ tak jo. +usměje se+ chceš u toho držet za ruku? +uculí se+ jestli chceš, tak tam zavolám, na mě sou docela milý. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 00:59

A jaký boží miminko! +zazubí se a hnedka se nafukuje+ Ne, to je dobrý, já jim zavolám, já se vůbec nebojím, už jsem velkej budu mít práci a dítě a vůbec. +zazubí se na ni vesele+ Tak já půjdu pro ty knížky, chceš něco koupit? Třeba čokoládu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 01:03

právě, tak asi dělala něco dobře. +uculí se+ tak jo, já ti zatím nachladím pivo na ten šok. +uculí se, a dá mu pusu+ tak jo, takovou tu mentolovou čokoládu, a mandarinky. +usměje se prosebně+ já začnu ten oběd.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 01:12

Dobře, mentolová mandarinka a čokolády...teda naopak, už se to nese. +zasměje se a dá jí ještě pusu, než si vezme peněženku a boty a vyklouzne s tím na ulici a vážně zavolá rodičům, aby jim oznámil tu novinu a ty jsou docela nadšený+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 09:16

+nakonec se taky vykope vstát, a jde vařit, dva druhy omáčky na těstoviny, a zapecé lasagne a nějakej guláš, a pak začne chystat zeleninu a saláty na to grilování, ale maso nechá na Byrona, a když má hotovo, hodí si nohy nahoru a flaka se s knížkou na gauči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 10:06

+vrátí se asi po dvou hodinkách s několika velmi edukativními knihami a málem mu ve vchodu spadnou na zem+ Ježiši kočko! Kolik lidí přijde? +zazubí se na ni a kouká kolem na ty hory jídla a jde si sednout za ní+ Majk přijde tak za půl hodinky, ještě musí něco dodělat, hele co jsem koupil. +přdkládá jí tam knížky stylu Naše dítě, čokoládu a mandarinky+ Jo a naši nám gratulujou a prej něco pošlou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 11:58

To má majk do mrazáku aby nebyl hlady. +uculi se na něj, a dá mi pusu na privitanou+ uka? +vezme si to k sobě a začne si v jedný knize listovat, až se dostane ke grafickýmu zpodobneni pohybu, a hnedka to zavře+ jo? Měli radost? +usměje se a je rada+ doufám že nedostaneme nejakej křestní obleček nebo něco. +zasmeje ss+ ty jsi krtenej?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London